Lansarea viitorului Ford Mondeo a fost din nou amanata

Lansarea viitorului Ford Mondeo a fost din nou amanata
Lansarea noului Ford Mondeo in Europa, programata pentru sfarsitul anului viitor, a fost amanata cu un an. Compania americana a fost nevoita sa ia aceasta decizie din cauza problemelor pe care le are cu unele unitati de productie din Europa.
Distribuie pe Facebook
Noul Mondeo urma sa fie produs la uzina din Genk (Belgia), insa cei de la Ford vor muta productia in alta parte, dat fiind faptul ca fabrica respectiva urmeaza sa fie inchisa. De asemenea, americanii au decis sa inchida si uzinele pe care le au in Southampton si Dagenham (Marea Britanie).
Este pentru a doua oara cand se amana lansarea noului Mondeo. La mijlocul lui 2012, americanii au anuntat ca vor intarzia lansarea acestui model din cauza unor probleme de omologare.
In alta ordine de idei, Ford continua sa fie o companie profitabila, in ciuda faptului ca pe continentul european se confrunta cu o scadere accentuata a vanzarilor. Statistica arata ca in cel de-al treilea sfert al anului compania a inregistrat un profit record de 1,6 miliarde de dolari net.
Distribuie pe Facebook
mai multe