Le-a luat-o inainte fotografilor spion. Aston Martin publica prima imagine oficiala cu interiorul noului DBX

Le-a luat-o inainte fotografilor spion. Aston Martin publica prima imagine oficiala cu interiorul noului DBX
  • Aston Martin a vorbit pentru prima despre pretul noului DBX
  • SUV-ul britanicilor va costa 193.500 de euro in Germania
  • Au publicat si o prima imagine oficiala cu interiorul
Distribuie pe Facebook

Cu doua saptamani ramase pana la lansarea oficiala, Aston Martin a publicat pretul noului DBX si o imagine din interiorul primului SUV al brand-ului. Asa cum era de asteptat, luxul este la el acasa.

Dupa o perioada lunga, presarata cu zvonuri si nenumarate imagini surprinse de fotografii spion, Aston Martin este pe cale sa prezinte lumii intregi primul SUV din istoria sa. Evenimentul va avea loc pe 20 noiembrie la Beijing.

Pentru a mai indulci asteptarea fanilor, constructorul britanic de automobile a vorbit acum pentru prima data despre pretul noului DBX si a publicat chiar si o imagine oficiala din interior.

Aston Martin DBX

Dar sa le luam pe rand. Potrivit Aston Martin, clientii din Statele Unite ale Americii vor trebui sa scoata 189.900 de dolari din buzunare pentru noul DBX, mai mult decat pentru un Bentley Bentayga, iar cei din Germania vor putea avea asa ceva in garaj pentru cel putin 193.500 de euro.

Asa cum spuneam, acum putem sa aruncam o prima privire in habitaclul SUV-ului de lux britanic, unde putem observa un volan bicolor imbracat in piele, ceasuri de bord digitale, un display generos pentru sistemul de infotainment si deasupra lui au fost pozitionate butoanele transmisiei, tapiterie din piele, ornamente metalice, plafon imbracat in Alcantara sau un sistem de climatizare separat pentru locurile din spate.

Aston Martin DBX

Deloc surprinzator, pasagerii vor fi inconjurati de materiale si finisaje de cea mai buna calitate si vor avea spatiu suficient atat pe locurile din fata cat si pe cele din spate. De fapt, Aston Martin sustine ca noul DBX va fi cel mai spatios SUV din segment.

In ceea ce priveste picanteriile tehnice, sub capota ar urma sa regasim un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri, semnat Mercedes-AMG, care sa dezvolte 550 de cai putere si 700 Nm cuplu. Performantele exacte sunt momentan necunoscute dar britanicii sustin ca in aceasta configuratie SUV-ul poate parcurge bucla nordica de la Nurburgring in mai putin de 8 minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe