Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota. Cat costa

Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota. Cat costa
  • Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 23 de saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui iulie, cel mai recent Lexus GX din istorie are, intr-un final, si un pret de vanzare. 64.250 de dolari este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului vehicul o vor avea de achitat peste Ocean - in SUA, acolo unde singura varianta de motorizare disponibila mizeaza pe un V6 cu doua turbine si capacitate cilindrica de 3.5 litri, pe benzina, conceput pentru a livra persoanei de la volan o putere maxima de 354 CP.

Lexus GX

Lexus GX

Lexus GX

O transmisie automata in zece rapoarte completeaza, alaturi de un sistem avansat, condimentat cu un diferential central semnat Torsen, de tractiune integrala, fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in exact 6.5 secunde. Daca vine vorba, in schimb, despre viteza de top, aceasta nu va depasi - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, pragul de 175 de kilometri pe ora.

Meniul caracteristic celui mai recent GX din istorie continua - dupa cate au tinut sa mentioneze oficialii japonezi intr-un comunicat pus, de curand, la dispozitia presei, cu sase versiuni diferite de echipare, pana si configuratia de baza bucurandu-se in standard de faruri cu LED sau climatizare cu reglare automata. Plus jante sculptate din aliaj usor - cu diametrul de 20 de inch, trapa cu actionare electrica, tapiterie din piele sintetica realizata, zece boxe, un display central cu diagonala de 12.3 inch, dar si scaune cu incalzire / racire.

Comercializata la preturi incepand de la 81.250 de dolari, optiunea de top se poate lauda - pe langa farurile cu LED si instalatia de climatizare cu reglare automata, atat cu jante din aliaj usor de 22 de inch, cat si cu un plafon panoramic care isi schimba transparenta la simpla apasare a unui buton. Din peisaj nu lipsesc insa, dimpotriva, nici suspensia adaptiva, tapiteria din piele semi-anilina, scaunele fata cu incalzire / racire / masaj, scaunele spate cu incalzire, sistemul audio cu 21 de difuzoare de la Mark Levinson, camera de 360 de grade.

Lexus GX

Lexus GX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Lexus GX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2023