Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota

Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota
  • Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu un numar considerabil de elemente interioare premium. Precum scaune cu functie de masaj si instalatie audio exclusivista - marca Mark Levinson.

Inceputul acestei luni marcheaza debutul unui nou autoturism de la Lexus, celebrul producator japonez de masini anuntand, in dimineata zilei de azi, lansarea celei de-a treia generatii a impozantului GX. Asamblat pe platforma GA-F, respectivul model se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin design-ul patratos al caroseriei, insa nici grila supradimensionata a radiatorului, jantele livrate alaturi de anvelope cu diametrul de 33 de inch sau stopurile unite cu banda iluminata nu vor trece intocmai neobservate.

Lexus GX

Lexus GX

Lexus GX

De cealalta parte a portierelor - in cabina, automobilul in cauza ofera doua display-uri de dimensiuni generoase pentru afisarea tuturor informatiilor si detaliilor vitale, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un sistem audio de inalta fidelitate, ce se bucura de prezenta a 21 de boxe semnate Mark Levinson. Nu lipsesc din peisaj - presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de mentiune, nici climatizarea cu reglare automata, afisajul pe parbriz, scaunele cu incalzire, ventilatie si masaj.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand din prima parte a anului 2024, au tinut sa precizeze japonezii in comunicatul publicat la jumatatea acestei saptamani, noul GX isi va intampina potentialii cumparatori intr-o singura versiune de motorizare. Este vorba, mai exact, despre o varianta 550 care mizeaza pe serviciile unui propulsor twin-turbo cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.5 litri, pe benzina, proiectat special pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere de 354 CP.

Lexus GX

Lexus GX

Lexus GX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Lexus GX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2023