Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota. Cum arata in realitate

Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota. Cum arata in realitate
  • Lexus a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor are un design patratos la exterior si 354 de cai sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar de doua displayuri supradimensionate. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate - ce poarta semnatura specialistilor de la Mark Levinson.

Prezentat lumii intregi cu numai opt zile in urma, chiar la jumatatea saptamanii trecute, cel mai nou GX din istorie stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Asteptat sa-si faca aparitia pe strazi in urmatoarele noua luni, din prima parte a anului 2024, respectivul model japonez se remarca in special prin designul patratos al caroseriei cu cinci portiere in echipare, insa nici grila imensa a radiatorului, jantele insotite de anvelope cu un diametru de 33 de inch ori stopurile unite cu banda iluminata nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

De cealalta parte a portierelor - la interior, lista atractiilor principale debuteaza cu o tapiterie din piele sintetica sau semi-anilina, in functie de preferintele fiecarui viitor proprietar, cu mentiunea ca din cabina nu lipsesc, in cazul in care mai era necesara o astfel de precizare, nici volanul multifunctional, sistemul de climatizare cu reglare automata, scaunele actionate electric, cu incalzire, ventilatie si masaj, boxele marca Mark Levinson, displayul central cu diagonala de 14.0 inch, instrumentele de bord digitale s.a.m.d. Sub capota - in compartimentul motor, SUVul cu pricina gazduieste o unitate V6 twin-turbo cu capacitatea cilindrica de 3.5 litri, plus puterea de 354 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2023