Lexus anunta un nou model de inalta performanta. Despre ce sa fie vorba oare?

Lexus anunta un nou model de inalta performanta. Despre ce sa fie vorba oare?
  • Lexus lanseaza la Salonul Auto de la Detroit un nou model de inalta performanta
  • Conform ultimelor informatii, ar putea fi vorba de mult anticipatul RC-F Coupe
  • Automobilul sport japonez va concura cu BMW M4 Coupe si va oferi un V8 de 450 CP
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Japonezii de la Lexus vor profita de Salonul Auto de la Detroit de la inceputul anului viitor pentru a dezvalui in fata intregii planete cel mai nou membru al familiei sale de modelele de inalta performanta. Dar despre ce sa fie insa vorba oare?

Desfasurat in perioada 13 - 26 ianuarie 2016, in orasul Detroit, Salonul Auto International Nord-American se anunta un adevarat festin pentru iubitorii de automobile de inalta performanta. Cei prezenti la fata locului nu doar ca vor avea ocazia de a face cunostinta cu ultima generatie a legendarului BMW M3, respectiv noul M4 Coupe, ci vor fi luati prin surprindere si de propunerea japonezilor de la Lexus pentru acest segment.

Despre ce este insa vorba mai exact? Pai, asa cum precizam si putin mai sus, compania nipona va profita de Salonul Auto de la Detroit pentru a dezvalui in fata intregii planete cel mai nou membru al familiei sale de modelele de inalta performanta. Desi informatiile oficiale se opresc pentru moment aici, imaginea teaser publicata de oficialii Lexus ne duc cu gandul ca surpriza pregatita de japonezi pentru NAIAS 2014 ar putea fi reprezentata de mult anticipatul RC-F Coupe.

Daca va fi asa sau nu, ramane de vazut. Pana atunci insa, tinem sa readucem aminte de numeroasele zvonuri care anunta ca rivalul bavarezului BMW M4 Coupe ascunde sub capota un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de cinci litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 450 cai putere. De asemenea, nu vor lipsi de pe lista cu specificatii tehnice nici sistemul de tractiune spate sau transmisia automata cu opt rapoarte.

Iar asta-i doar inceputul. Conform acelorasi surse, versiunea de inalta performanta a recent lansatului Lexus RC Coupe se va mai bucura si de prezenta unui kit aerodinamic agresiv stilizate, accesorizat cu elemente de fibra de carbon si oferit in compania unor jante pe 19 inci incalte cu pneuri Michelin Pilot Sport PS2. Alte detalii vor include suspensie sport, cu aproximativ 15 milimetri mai joasa, respectiv sistem de franare inzestrat cu componente marca Brembo.

Lexus RC-F Coupe - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe