Lexus RC Coupe: Noi imagini cu rivalul bavarezului BMW Seria 4

Lexus RC Coupe: Noi imagini cu rivalul bavarezului BMW Seria 4
  • Noul Lexus RC Coupe debuteaza la Salonul Auto de la Tokyo
  • Automobilul japonez se remarca printr-un design angular
  • Gama de motorizari include o versiune pe benzina si una hibrid
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa debuteze in mod public in cursul acestei luni, in cadrul Salonului Auto de la Tokio, noul Lexus RC Coupe se anunta alegerea ideala pentru iubitorii de nonconformism.

Surprins in nenumarate filme si fotografii spion, noul Lexus RC Coupe ni s-a dezvaluit in detaliu la sfarsitul saptamanii trecute, atunci cand constructorul japonez a publicat primele imagini si informatii oficiale cu privire la ultima sa creatie. Prima impresie? Pe scurt, rivalul bavarezului BMW Seria 4 stie cum sa iasa in evidenta!

Altfel spus, noul Lexus RC Coupe se remarca la nivelul partii frontale printr-o grila a radiatorului de dimensiuni mai mult decat generoase, in timp ce blocurile optice se bucura de prezenta tehnologiei LED. De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici prizele inferioare care, privite din profil, lasa impresia unui L - acelasi lucru fiind valabil si pentru prizele de aer regasite la nivelul spoilerului spate.

Lexus RC Coupe - Noi imaginiLexus RC Coupe - Noi imagini

Lexus RC Coupe - Noi imagini

Iar asta-i doar inceputul, rivalul bavarezului BMW Seria 4 continuand sa impresioneze prin detalii sale nonconformiste, precum aripile posterioare alungite sau stopurile proeminente, cu design exclusiv angular.

In ceea ce priveste interiorul, mult anticipatul Lexus RC Coupe nu aduce mari noutati comparativ cu ultima generatie a modelului Lexus IS, model pe care se si bazeaza, de altfel. Drept urmare, viitorii cumparatori vor fi serviti aici cu numeroase elemente vizuale care ne aduc oarecum aminte de supercarul LFA, aspectul interior fiind cel mai reprezentativ exemplu.

Lexus RC Coupe - Noi imagini

Lexus RC Coupe - Noi imaginiLexus RC Coupe - Noi imagini

Informatiile oficiale cu privire la motorizari lipsesc in mare masura la acest moment, oficialii japonezi multumindu-se sa afirme doar ca rivalul bavarezului BMW Seria 4 va fi disponibil atat intr-o versiune RC300h (cu motor pe benzina, de 2.5 litri, plus motor electric), cat si intr-o varianta RC350 (cu motor pe benzina, V6 de 3.5 litri).

Cu toate acestea, nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni faptul ca noul Lexus RC Coupe va putea fi servit si sub forma unui model de inalta performanta RC-F Coupe, care se va lua la tranta cu viitorul M4 Coupe de la BMW.

Lexus RC Coupe - Noi imaginiLexus RC Coupe - Noi imagini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Lexus RC Coupe - Noi imagini
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2013