Limuzina care a impartit fanii BMW in doua intra in productie. Imagini cu Seria 7 facelift de pe linia de asamblare

Limuzina care a impartit fanii BMW in doua intra in productie. Imagini cu Seria 7 facelift de pe linia de asamblare
  • Seria 7 facelift a intrat in productie
  • Va fi asamblat la uzina BMW din Dingolfing
  • In Romania este disponibil cu doua motorizari
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile anunta ca Seria 7 facelift a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Dingolfing, casa navei amiral de mai bine de patru decenii.

Uzina BMW din Dilgolfing este una dintre cele mai cunoscute fabrici de automobile ale brand-ului din Munchen si cea mai mare uzina pe care BMW Group o are in Europa. Inginerii asambleaza aici modele BMW (si caroserii pentru Rolls-Royce) de mai bine de patru decenii, iar uzina poate construi 1.600 de automobile pe zi.

BMW Seria 7 facelift

In prezent, aici "prind viata" modele ca Seria 3 Gran Tourismo, Seria 4 Gran Coupe, Seria 5, noul M5, Seria 6 Gran Tourismo, Seria 8 si nava amiral Seria 7.

BMW Seria 7 facelift

Versiunea facelift a BMW-ului Seria 7, lansata la inceputul acestui an, tocmai a intrat in productie la celebra uzina a bavarezilor, continuand astfel o traditie care a inceput in 1977.

BMW Seria 7 facelift

Noul Seria 7 facelift este disponibil in continuare in doua versiuni de caroserie, cu ampatament standard si marit, dar si cu o gama completa de motorizari. Asadar, clientii pot opta atat pentru unitati pe benzina cat si diesel, dar si pentru propulsoare plug-in hybrid, toate fiind omologate conform standardului Euro6d-Temp.

BMW Seria 7 facelift

Momentan, la noi in tara, nava amiral de la BMW poate fi comandata alaturi de o motorizare diesel de 3.0 litri (730d) cu 265 CP si 620 Nm cuplu, care costa cel putin 95.557 de euro, sau de un sistem de propulsie hibrid (745e) care ofera 394 CP si 600 Nm cuplu, autonomia in modul electric fiind de 58 de kilometri. Acesta din urma porneste in Romania de la 104.185 de euro.

BMW Seria 7 facelift

Pe alte piete, Seria 7 facelift este disponibil in mai multe versiuni, inclusiv 740d, 750d, 750Li sau M760Li xDrive. Varful de gama ascunde sub capota un propulsor V12 de 6.0 litri, capabil de 585 CP suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 3.8 secunde.

BMW Seria 7 facelift

In functie de varianta aleasa, limuzina de lux a bavarezilor poate fi comandata cu tractiune pe puntea spate sau integrala, iar singura transmisie disponibila este cea automata cu opt rapoarte.

BMW Seria 7 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 7 facelift
mai multe