Limuzina care concureaza cu S-Class a primit un facelift major. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Limuzina care concureaza cu S-Class a primit un facelift major. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Limuzina care concureaza cu S-Class a primit un facelift major
  • Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Versiunea mult imbunatatita a gamei comercializate sub denumirea de Kia K9 este deja disponibila la vanzare, in doua versiuni de motorizare: cu 315 sau chiar 370 de cai sub capota.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, actuala Kia K9 a primit recent un facelift major. Disponibila deja la vanzare, versiunea mult imbunatatita a limuzinei care concureaza cu S-Class a pregatit o parte frontala complet restilizata, caracterizata inclusiv de noi faruri.

Kia K9 Facelift

De o restilizare completa s-a bucurat, de asemenea, si partea din spate a caroseriei cu patru portiere, desginerii companiei producatoare alegand sa reimprospateze si lista cu optiuni in materie de culori, plus jante.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, noua Kia K9 Facelift adopta un display de 14.5 inch pentru sistemul de infotainment, amatorii de tehnologie de ultima ora urmand a se bucura inclusiv de instrumente de bord digitale. Si chiar autentificare pe baza de amprenta.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria din piele fina, cusaturile realizate sub forma de carouri, instalatia audio de inalta fidelitate, scaunele individuale dotate cu diferite functii de confort si asa mai departe.

Sub capota, versiunea mult imbunatatita a limuzinei care concureaza cu S-Class are de oferit doua motorizari pe benzina, ambele V6. Una este aspirata si dezvolta 315 cai putere, cealalta se bucura de serviciile a doua turbine, astfel ca valorile maxime includ si 370 de cai putere, printre altele.

Kia K9 Facelift

Kia K9 Facelift

Kia K9 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Kia K9 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2021