Limuzina care face Mercedes sa tremure. Se bate cu S-Class, dar costa cu 35.000 de dolari ori mai putin!

Limuzina care face Mercedes sa tremure. Se bate cu S-Class, dar costa cu 35.000 de dolari ori mai putin!
  • Noul Cadillac CT6 porneste in SUA de la 54.090 dolari
  • Automobilul american concureaza cu Mercede S-Class
  • Clientii au de ales intre numeroase motoare si dotari
Distribuie pe Facebook

Clientii au la dispozitie o gama variata de motorizari si tehnologii, printre care si un V6 twin-turbo de 404 CP sau un sistem de rulare autonoma de ultima generatie.

Clientii americani aflati in cautarea limuzinei supreme au o noua optiune pe care s-o ia in considerare si totul multumita celor de la Cadillac. Este vorba despre modelul de lux CT6, lansat pentru prima oara in cursul anului 2015 si trecut de curand printr-un binemeritat facelift.

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes S-Class, automobilul companiei de peste Ocean are de partea sa avantajul pretului de achizitie. Versiunea de baza porneste de la doar 54.090 dolari, un minus de peste 35.000 de dolari comparativ cu un S450.

O alta veste buna este data de gama de motorizari extrem de variata, care cuprinde inclusiv un V6 twin-turbo de 404 cai putere. In aceasta configuratie, clientii modelului Cadillac CT6 pot experimenta o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ cinci secunde.

Apoi, in functie de nivelul de echipare selectat, concurentul lui Mercedes S-Class isi intampina pasagerii chiar si alaturi de scaune fata / spate cu masaj ori climatizare automata cu reglare a temperaturii pe patru zone. Interesant se anunta si sistemul audio Bose Panaray cu 34 difuzoare.

In domeniul sigurantei active, noul Cadillac CT6 are de anuntat o premiera absoluta. Este vorba despre celebra tehnologie Super Cruise, care ii permite automobilului american sa se conduca de unul singur... chiar si atunci cand soferul nu tine ambele maini pe volan.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2018