Limuzina coreeana care vrea sa concureze Maybach-ul. Are 5.5 metri lungime si ofera 4 scaune individuale

Limuzina coreeana care vrea sa concureze Maybach-ul. Are 5.5 metri lungime si ofera 4 scaune individuale
  • Hyundai prezinta oficial noul EQ900L
  • Limuzina sud-coreeana masoara aproape 5.5 metri in lungime
  • Sub capota se ascunde un V8 de 425 CP
Distribuie pe Facebook

Hyundai completeaza gama Genesis cu o lirumuzina de aproape 5.5 metri lungime, care vrea sa concureze versiunea Maybach a Mercedes-ului S-Class W222.

Chiar daca la prima vedere ar putea parea oarecum surprinzator - ba nu, chiar de-a dreptul socant!, adevarul este ca cel mai nou rival al Mercedes-ului S-Class Maybach nu vine de la Audi sau BMW.

Nu, nu, nu si nu; cei care au venit cu un concurent pentru impunatoarea limuzina germana de lux sunt sud-coreenii de la Hyundai, incercarea lor de a intra in acest segment ultra-exclusivist purtand denumirea de EQ900L.

Reprezentand in esenta versiunea cu ampatament a proaspat lansatului EQ900, modelul in cauza se remarca in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei, lungimea totala apropiindu-se vertiginos de pragul celor cinci metri si jumatate.

Genesis EQ900L

Drept urmare, oaspetii limuzinei sud-coreene de lux se vor bucura de tot confortul din lume, inginerii Hyundai instaland la interiorul noului EQ900L aproape toate dotarile posibile si imposibile in acest sens.

In centrul atentiei se vor afla ocupantii locurilor spate, meniul servit acestora urmand a cuprinde inclusiv doua scaune individuale care se pot inclina, dar si o consola centrala alungita care gazduieste diverse comenzi vitale.

Vestile bune continua cu sistemul multimedia ce culmineaza cu o pereche de ecrane pozitionate in partea posterioara a fotoliilor fata, lista cu ingrediente magice incheindu-se cu omniprezentele insertii de piele fina si accente de lemn masiv.

Genesis EQ900L

Asemeni variantei standard, alternativa sud-coreenilor la Mercedes-ul S-Class Maybach este pusa in miscare de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri, ce dezvolta aproximativ 425 CP.

Oficialii Hyundai au refuzat sa publice pentru moment detaliile legate de timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime, acelasi lucru fiind valabil si despre pretul de achizitie.

Exista insa cateva zvonuri care anunta ca noul Hyundai EQ900L va porni de la 125.000 de dolari, partea proasta fiind ca nimeni nu stie inca sigur daca limuzina sud-coreeana de lux va ajunge sau nu si pe batranul continent european.

Genesis EQ900L

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2016