Lotus Elise Cup 260: o noua editie speciala usoara ca o pana si cu 250 de cai sub capota

Lotus Elise Cup 260: o noua editie speciala usoara ca o pana si cu 250 de cai sub capota
  • Lotus a lansat o noua editie speciala pentru Elise
  • Aceasta a fost botezata sugestiv Elise Cup 260
  • Propulsorul dezvolta 250 de cai si 255 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Lotus a anuntat o noua editie speciala pentru sportiva Elise. Aceasta a fost botezata Elise Cup 260 si propune mai multe imbunatatiri aerodinamice, insa singura veste proasta este ca productia va fi una foarte limitata.

La cateva luni de la anuntarea versiunii mai cuminti a modelului GT430, britanicii de la Lotus revin acum cu o noua editie speciala, de aceasta data destinata "micutului" Elise.

Lotus Elise Cup 260

Denumita sugestiv Elise Cup 260, aceasta presupune inainte de toate o grafica speciala pentru exterior, celebra nuanta Championship Gold si mai toate dotarile optionale regasite pe varianta Elise Cup, sunt oferite in standard.

Lotus Elise Cup 260

Acestea din urma merg de minune cu noile amortizoare Nitron reglabile dar si cu gramada de elemente aerodinamice care fac din acest Elise Cup 260 masina perfecta de circuit. Piesa de rezistenta este fara indoiala noua aripa spate, evoluata din cea a Lotus-ului 3-Eleven. Impreuna, acestea genereaza o apasare la sol de maxim 180 de kilograme, atunci cand masina circula cu 243 de km/h.

Lotus Elise Cup 260

Ca tot veni vorba despre greutate, noua sportiva de la Lotus cantareste numai 862 de kilograme. Propulsorul dezvolta 250 de cai putere si 255 Nm cuplu, suficienti pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4,2 secunde.

Lotus Elise Cup 260

La interior regasim o pereche de scaune sport din carbon, imbracate in Alcantara cu cusaturi contrastante rosii sau galbene sau mai multe detalii din aluminiu si fibra de carbon. Optional, clientii pot opta pentru un volan imbracat in Alcantara, tapiterie din piele pentru scaune sau pentru sistemul de infotainment cu Bluetooth.

Lotus Elise Cup 260

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, productia noului Lotus Elise Cup 260 va fi una foarte limitata, constructorul britanic anuntand ca va dezvolta numai 30 de exemplare, disponibile la nivel global.

Lotus Elise Cup 260

Lotus Elise Cup 260

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lotus Elise Cup 260
mai multe