Macheta noului Volvo S90 revine in alte noua fotografii

Macheta noului Volvo S90 revine in alte noua fotografii
  • Macheta noului Volvo S90 revine in alte noua fotografii
  • Imaginile cu pricina surprind perfect design-ul exterior
  • Design-ul interior se anunta a fi inspirat de la XC90
Distribuie pe Facebook

Fascinanta lume a internetului ne ofera o perspectiva aditionala asupra modelului ce va inlocui batranul S90.

Vantul schimbarii a lovit puternic gama de modele a suedezilor de la Volvo, cea de-a doua generatie a popularului XC90 reprezentand cel mai bun argument in acest sens. Surprizele nu se vor opri insa prea curand, urmatorul model luat in vizor fiind batranul S80, lansat pe piata in urma cu aproximativ un deceniu.

Asteptat sa debuteze pe piata chiar in cursul anului 2016 si promitand sa duca mai departe lupta impotriva trio-ului german format din Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class, viitorul automobil de clasa medie din Goteborg va raspunde la numele de S90 si se va remarca printr-un design modern, inspirat de proaspat lansatul XC90.

Volvo S90 - Macheta nouaVolvo S90 - Macheta noua

Volvo S90 - Macheta noua

De la aceeasi generatie cu numarul doi a popularului SUV suedez va fi preluata inclusiv platforma modulara SPA (Scalable Product Architecture) sau gama de motorizari variata, formata exclusiv din propulsoare supraalimentate - atat pe benzina, cat si pe motorina, dotate cu capacitati cilindrice de doi litri.

Informatiile referitoare la viitorul Volvo S90 se opresc pentru moment aici, insa raman in urma cele noua noi fotografii ce surprind design-ul exterior al rivalului din Goteborg pentru Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class. Sau, mai corect spus, design-ul exterior al machetei rivalului din Goteborg pentru Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class.

Cat despre design-ul interior, ei bine... intamplator sau nu, si acesta va fi influentat intr-o proportie covarsitoare de stilul adoptat de SUV-ul XC90. Chit ca nu ni se arata in cazul de fata, in nici una dintre imaginile atasate articolului cu pricina.

Volvo S90 - Macheta noua

Volvo S90 - Macheta noua

Volvo S90 - Macheta noua

Sursa Foto: CarNewsChina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volvo S90 - Macheta noua
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2015