Mai bine mai tarziu decat niciodata. Noua Dacie Logan MCV Stepway s-a lansat si in Romania, la un pret de...

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Noua Dacie Logan MCV Stepway s-a lansat si in Romania, la un pret de...
  • Noua Dacie Logan MCV Stepway s-a lansat si in Romania
  • Versiunea de baza ofera un motor 0.9 90 CP si cutie manuala
  • Preturile pornesc de la suma de 12.000 euro
Distribuie pe Facebook

Aproximativ doua luni mai tarziu de la momentul lansarii sale publice, din cadrul evenimentului Geneva International Motor Show 2017, noua Dacie Logan MCV Stepway s-a lansat si in Romania.

Primul astfel de model din istoria companiei Dacia, noul Logan MCV Stepway porneste in Romania de la 12.000 euro - pret caracteristic versiunii 0.9 90 CP cu transmisie manuala in cinci rapoarte.

Aceeasi varianta 0.9 90 CP este disponibila, de asemenea, si in compania unei cutii pilotate cu, din nou, cinci trepte de viteze, nota de plata plecand in cazul de fata de la suma de 12.500 euro.

Intr-un final, clientii noului Logan MCV Stepway vor putea opta si pentru o motorizare 1.5 dCi 90 CP, pe care Dacia o ofera numai alaturi de o manuala 5+1, in schimbul unui minimum de 13.600 euro.

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

In functie de unitatea ascunsa sub capota si cutia la care aceasta a fost cuplata, lista cu specificatii tehnice a primului Logan MCV Stepway din istoria companiei Dacia se prezinta in felul urmator:

- 0.9 90 CP cu transmisie manuala: motor turbo in trei cilindri de 898 cmc, valori maxime de 90 CP si 140 Nm, consum mediu de carburant de 5.0 litri la 100 kilometri;

- 0.9 90 CP cu transmisie Easy-R: motor turbo in trei cilindri de 898 cmc, valori maxime de 90 CP si 140 Nm, consum mediu de carburant de 5.0 litri la 100 kilometri;

- 1.5 dCi 90 CP cu transmisie manuala: motor turbo in patru cilindri de 1.461 cmc, valori maxime de 90 CP si 220 Nm, consum mediu de carburant de 3.7 litri la 100 kilometri.

Potrivit configuratorului Dacia, noul Logan MCV Stepway dispune in standard de faruri de zi cu LED, proiectoare de ceata, dar si jante structurale din otel cu capace Bayadere Erbe.

De asemenea, fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite si aerul conditionat cu reglaj manual, geamurile fata / spate cu actionare electrica sau bancheta spate rabatabila si fractionabila 1/3 si 2/3.

Situatia se repeta in cazul pilotului automat, senzorilor de parcare spate, computerului de bord, dar si sistemului multimedia Media Nav cu ecran tactil de sapte inch si harta Romaniei.

De fapt, daca este sa aruncam o privire mai atenta asupra configuratorului, noul Logan MCV Stepway dispune in standard de mai toate echipamentele oferite de Dacia, exceptand camera pentru marsarier (100 euro), tapiteria din piele (600 euro), plasa pentru separare (100 euro), pachetul harti (100 euro) si cotiera centrala fata (100 euro).

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Dacia Logan MCV Stepway
mai multe