Mai multe imagini cu masina care pune Bugatti si Koenigsegg cu botul pe labe. Face suta in 2.4 secunde

  • Milan Red are 1.325 de cai putere
  • Productie limitata la 99 de exemplare
  • Costa cel putin 2 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Austriecii de la Milan Automotive au publicat mai multe imagini cu noua lor creatie, care urmeaza sa rivalizeze cu modele asemanatoare de la Bugatti sau Koenigsegg. Hypercarul va fi construit in numai 99 de exemplare, iar fiecare va costa 2 milioane de euro.

Segmentul masinilor sport cu peste 1.000 de cai putere sub capota incepe sa se aglomereze. Liderii incontestabili raman (inca) Bugatti si Koenigsegg, insa tot mai multi producatori mari sau mici vor sa se aseze la masa cu ei si, de ce nu, sa le ameninte pozitia.

Milan Red

Cel mai recent exemplu este un constructor austriac, Milan Automotive, care a publicat de curand primele informatii si imagini cu noul lor model. Botezat Milan Red, dupa o pasare rapitoare, acesta este un hypercar de cel putin 2 milioane de euro, care va fi replicat in doar 99 de exemplare. Din cate se pare, 18 au fost deja rezervate.

Milan Red

Masina, pe care o poti admira in aceste imagini proaspete, vine cu un sasiu monococa si cu mai multe elemente de caroserie din fibra de carbon, frane carbon ceramice Brembo, suspensie activa si un motor V8 de 6.2 litri cu patru turbine.

Milan Red

Unitatea dezvolta 1.325 de cai putere si 1.400 Nm cuplu, pe care ii transmite puntii spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj. In aceste conditii, Milan Red atinge 100 de km/h in doar 2.47 secunde, iar acul vitezometrului trece lejer de 400 de km/h.

Milan Red

Ca o comparatie, Bugatti Chiron accelereaza pana la 100 de km/h in 2.5 secunde, iar Koenigsegg Agera RS face aceeasi repriza in 2.8 secunde. Hypercarul suedezilor este momentan cea mai rapida masina de serie din istorie, titlu primit dupa ce a atins o viteza medie de 447.2 km/h pe o portiune de sosea dintre Las Vegas si Pahrump, inchisa special pentru acest eveniment.

Milan Red

Revenind insa la masina austriecilor, aceasta are o garda la sol de 90 de milimetri si o masa proprie de 1.300 de kilograme.

Milan Red

Milan Red

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Milan Red
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 August 2018