Mai multe optiuni din care sa alegi. Opel lanseaza o noua versiune a modelului Insignia

Mai multe optiuni din care sa alegi. Opel lanseaza o noua versiune a modelului Insignia
  • Opel prezinta oficial noul Insignia Country Tourer
  • Modelul german propune o garda la sol mai mare cu 20 mm
  • Gama de motorizari ramane, pentru moment, un mister
Distribuie pe Facebook

Debutul public va avea loc in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt intre 14 - 24 septembrie, au anuntat oficialii companiei germane.

O singura luna mai tarziu de la premiera mondiala a versiunilor Grand Sport, respectiv Sports Tourer, Opel prezinta cea de-a treia si, totodata, ultima varianta a modelului Insignia.

Vorbim, mai exact, despre noul Insignia Country Tourer, care ofera atat o garda la sol mai mare cu 20 de milimetri, cat si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici ornamentele de culoare neagra de la nivelul caroseriei in cinci portiere, ce ii confera automobilului german de clasa medie un aspect robust.

Comparativ cu modelul pe care il inlocuieste, noul Opel Insignia Country Tourer dispune de un ampatament cu 92 mm mai mare, iar capacitatea de incarcare a portbagajului a crescut cu 130 litri.

De asemenea, pentru prima oara in istoria automobilului german de clasa medie, clientii vor putea opta si pentru o bancheta spate care se rabateaza fractionat, in raport 40 / 20 / 40.

In ceea ce priveste motorizarile care vor pune in miscare cea de-a treia si, totodata, ultima varianta a modelului Opel Insignia, ei bine... acestea raman, pentru moment, un mare mister.

Stim, in schimb, ca noul Insignia Country Tourer va fi disponibila la vanzare alaturi de aceleasi tehnologii de ultima ora precum versiunile Grand Sport, respectiv Sports Tourer.

Reamintim, dintre acestea, de farurile cu matrice LED-uri, de pilotul automat adaptiv, de franarea autonoma de urgenta, dar si de afisajul pe parbriz, scaune spate incalzite sau sistemul Lane Keep Assist.

Asa cum precizam si anterior, respectivul automobil german de clasa medie va debuta in mod public cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt intre 14 - 24 septembrie.

Primele comenzi vor fi preluate insa cu aproximativ trei luni mai devreme, in iunie, in timp ce livrarile noul Insignia Country Tourer vor lua startul inainte de venirea iernii, promit oficialii Opel.

Noul Opel Insignia Country Tourer

Noul Opel Insignia Country Tourer

Noul Opel Insignia Country Tourer

Distribuie pe Facebook
mai multe