Mai sexy decat o Dacie? Cum arata in realitate Taliant, varianta Renault a noului Logan

Mai sexy decat o Dacie? Cum arata in realitate Taliant, varianta Renault a noului Logan
  • Mai sexy decat o Dacie?
  • Cum arata in realitate Taliant, varianta Renault a noului Logan
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu au la dispozitie decat un singur motor, disponibil - ce este drept, in patru configuratii diferite.

Prezentata publicului larg in urma cu mai putin de jumatate de an, versiunea Renault a noii Dacia Logan a revenit zilele acestea in lumina reflectoarelor. Varianta comercializata sub denumirea de Taliant joaca rolul actorului principal in mai multe materiale video de pe platforma Youtube, printre care si urmatoarele doua filme:

Disponibila la vanzare - pe piata auto din Turcia, in schimbul unei sume minime de 185.900 de lire, echivalentul a 17.767 de euro, respectiva masina pune la dispozitia clientilor doar o singura varianta de motorizare.

Este vorba, mai precis, despre un propulsor cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru. Care livreaza rotilor de pe puntea fata numai 65 de cai putere atunci cand este servit in configuratia SCe fara turbina, 90 de cai putere in versiunea turbo TCe sau 100 de cai putere in varianta turbo capabila sa ruleze si pe gaz ECO-G.

Aceeasi versiune turbo TCe cu 90 de cai putere poate fi comandata, de asemenea, si intr-o configuratie cu transmisia automata de tip CVT, celelalte variante venind exclusiv alaturi de o cutie manuala cu cinci sau sase trepte.

Cea dintai generatie a gamei comercializate de Renault sub denumirea de Taliant nu se vinde decat in doua niveluri de echipare: Joy si Touch. Printre echipamentele oferite in standard se numara si luminile de zi cu tehnologie LED, instalatia de aer conditionat, limitatorul de viteza, sistemul cruise control, bancheta rabatabila etc.

Renault Taliant

Renault Taliant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Renault Taliant
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2021