Mai sexy decat o Dacie? Cum arata Taliant, varianta Renault a noului Logan

Mai sexy decat o Dacie? Cum arata Taliant, varianta Renault a noului Logan
  • Mai sexy decat o Dacie?
  • Cum arata Taliant, varianta Renault a noului Logan
Distribuie pe Facebook

Gama de motorizari ramane, pentru moment, doar un mister, lucru valabil inclusiv in cazul listei de preturi.

Anuntata in urma cu aproximativ cinci luni si jumatate, inca din prima parte a toamnei anului 2020, alaturi de noile Sandero si Sandero Stepway, cea mai recenta generatie a modelului Dacia Logan a primit, chiar in acest sfarsit de saptamana, o noua versiune. Discutam, mai precis, despre o varianta comercializata sub numele de Renault Taliant si destinata numai anumitor piete, printre care si Turcia.

Privita de la exterior, respectiva optiune se remarca in special prin partea frontala complet restilizata, cu o grila a radiatorului si blocurile optice inspirate de celelalte produse ale companiei cu sediul in Hexagon.

Lista ingredientelor care compun reteta estetica a noului Renault Taliant cuprinde inclusiv jante cu design in cinci spite, finisate in doua culori, si stopuri stilizate sub forma literei C. Pentru moment, interiorul nu ramane decat o mare necunoscuta, insa modelul prezentat zilele acestea ar putea imprumuta cateva dintre elementele celei de-a treia generatii a Daciei Logan, Sandero si Sandero Stepway.

Seria misterelor continua sub capota, astfel ca readucem aminte ca versiunile de la Mioveni nu ofera decat variante pe benzina, cu unele capabile sa ruleze si pe GPL, motorizarile diesel lipsand complet din peisaj.

Renault Taliant

Renault Taliant

Renault Taliant

Renault Taliant

Renault Taliant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Renault Taliant
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2021