Maserati a lansat cea mai noua generatie a modelului Quattroporte

Maserati a lansat cea mai noua generatie a modelului Quattroporte
  • Maserati a lansat cel mai nou facelift pentru modelul Quattroporte
  • Noua versiune beneficiaza de mici modificari la exterior, interior, motoare imbunatatite si tehnologie noua
  • Preturile incep de la 89.222 de euro si pot ajunge pana la 146.759 euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul italian de automobile a lansat varianta facelift pentru modelul Quattroporte care va beneficia de un exterior putin restilizat, motoare imbunatatite si tehnologie de ultima generatie.

In 2013, Maserati a lansat a 6-a generatie al modelului Quattroporte, iar la Salonul Auto de la Los Angeles din 2014, constructorul italian a prezentat primul facelift pentru anul urmator.

Ajuns acum la al doilea facelift, Quattroporte vine cu bare restilizate, o grila redesenata si mai multe detalii cromate.

2016 Maserati Quattroporte

Interiorul a suferit si el modificari, astfel ca acum pasagerii au la dispozitie un display touchscreen de 8.4 inchi si un sistem de infotainment nou cu care soferul va interactiona prin intermediul unui buton rotativ situat in consola centrala. Multumita acestor modificari, constructorul italian a reusit sa creeze un bord mult mai "aerisit" prin scoaterea unor butoane.

2016 Maserati Quattroporte2016 Maserati Quattroporte

In ceea ce priveste propulsoarele, facelift-ul 2016 va fi disponibil cu mai multe optiuni de motoare V6 si V8, diesel sau pe benzina.

Datorita unui sistem ingenios prin care parti ale grilei frontale sunt inchise sau deschise de un motoras electric, propulsoarele sunt mai performante si mai economicoase, comparativ cu cele de pe vechea generatie.

2016 Maserati Quattroporte2016 Maserati Quattroporte

Motorul standard pe benzina oferit pe Quattroporte este acum capabil de 345 de cai putere si de o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 5.5 secunde. Cel mai puternic propulsor este cel de 3.8 litri V8 care produce 523 de cai putere si extinde viteza maxima a masinii pana la 310 km/h.

Pentru cei care prefera motoarele diesel, Maserati propune cel mai eficient propulsor disponibil in gama Quattroporte, V6-le de 3.0 litri.

2016 Maserati Quattroporte

Exact ca si versiunea pe care o succede, singura transmisie disponibila in cazul acestui facelift este cea automata cu 8 rapoarte.

Tehnologia a fost si ea adusa la nivelul anului 2016 si include pilotul automat adaptiv, sistemul de atentionare la parasirea benzii de circulatie, sistemul de prevenire a coliziunii cu franare asistata si un sistem inteligent de filtrare a emisiilor poluante care reduce semnificativ gazele care intra in habitaclu.

Preturile pentru noua versiunea a modelului Quattroporte incep de la 89.222 euro pentru specificatia standard a diesel-ului, si ajung pana la 146.759 euro pentru versiunea de top GranSport GTS cu motorul V8 sub capota.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2016 Maserati Quattroporte
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2016