Maserati trece la electrificare. Primul HIBRID din istoria brand-ului urmeaza sa fie lansat anul acesta

Maserati trece la electrificare. Primul HIBRID din istoria brand-ului urmeaza sa fie lansat anul acesta
  • Ghibli Hybrid este primul hibrid din istoria brand-ului
  • Anul viitor italienii lanseaza doua modele 100% electrice
  • Maserati lucreaza, deasemenea, la un model super sport dar si la un SUV
Distribuie pe Facebook

Electrificarea este una din prioritatile italienilor de la Maserati iar Ghibli Hybrid va fi primul model hibrid construit de brand-ul italian. Anul viitor vor fi lansate si primele modele 100% electrice.

Fie ca ne place, fie ca nu, electrificarea este cheia viitorului in industria auto. Italienii de la Maserati au inteles si ei acest lucru iar acum isi fac cunoscute planurile pentru dezvoltarea si producerea noii game de automobile electrice.

Anul acesta, foarte probabil in luna mai, Maserati va lansa primul sau model hibrid. Este vorba despre noul Ghibli Hybrid despre care insa italienii nu au oferit pana acum foarte multe detalii. Stim doar ca nu se vor opri aici, in contextul in care anul viitor, Maserati urmeaza sa lanseze pe piata doua modele 100% electrice: GranTurismo si GranCabrio.

Asadar, doua modele emblematice pentru brand-ul din Modena iau calea electrificarii. Acesta vor fi construite la uzina din Mirafiori, dupa o investitie de 800 de milioane de euro.

Maserati pregateste si un nou model super sport care urmeaza sa fie lansat anul acesta si asamblat la uzina principala din Modena. Si aici italienii au investit sume importante in modernizarea liniei de productie, partial pentru a putea gazdui versiunea electrica a noului model de care pomeneam mai devreme.

Italienii nu au uitat de cel mai popular segment din industrie: cel al SUV-urilor. Acestea fiind spuse, Maserati lucreaza la un nou SUV care urmeaza sa fie construit la Cassino si care este destinat sa fie varful de lance al marcii.

Primele exemplare de preproductie vor iesi de pe linia de asamblare pana in 2021, sustin reprezentantii companiei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2020