Masina banala care te face sa te simti ca intr-un S-Class. Scaunele cu masaj si bordul din piele sunt standard

  • Ford lanseaza o versiune imbunatatita a actualului S-Max
  • Versiunea Vignale ofera bord din piele si scaune cu masaj
  • Cu o reimprospatare similara se lauda si modelul Galaxy
Distribuie pe Facebook

O alta veste buna consta in unitatea diesel cu patru cilindri si doua turbine, care scoate 240 de cai dintr-o capacitate de doar doi litri.

Prima parte a lunii octombrie marcheaza debutul unei versiuni imbunatatite a actualului S-Max, pe care Ford l-a (re)lansat pe piata in urma cu aproximativ jumatate de decada. Nu modificarile de ordin estetic reprezinta insa principala atractie.

Disponibila in continuare si intr-o echipare Vignale, masina americanilor ofera in standard inclusiv piele pentru panoul de bord, plus scaune fata cu masaj.

Ford S-Max si Galaxy Facelift

In ceea ce priveste gama de motorizari, cireasa de pe tort o reprezinta unitatea diesel 2.0 EcoBlue - care, in varianta cu doua turbine, dezvolta 240 CP. Aceasta vine la pachet alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte, daca mai era nevoie de precizat.

Totodata, noul Ford S-Max Facelift mai pune la bataie si un 2.0 EcoBlue cu o singura turbina, care produce o putere maxima de 150 sau 190 de cai.

O reimprospatare similara a primit si actuala gama Galaxy, care poate fi comandata la randul ei - de aceasta data in premiera absoluta, intr-o echipare Vignale. Cat despre motoarele oferite, vorbim tot despre un 2.0 EcoBlue cu 150, 190 si 240 CP.

Ford S-Max si Galaxy Facelift

Ford S-Max si Galaxy Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Ford S-Max si Galaxy Facelift
mai multe