Masina care a bagat frica in Golf GTI. Compania producatoare anunta lansarea unei noi variante

Masina care a bagat frica in Golf GTI. Compania producatoare anunta lansarea unei noi variante
  • Primul Veloster N a debutat oficial in vara anului 208
  • Modelul respectiv e oferit momentan doar cu o cutie manuala
  • Hyundai a anuntat zilele acestea sosirea versiunii DCT
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata in continuare de o motorizare cu capacitatea de doi litri si pana la 275 de cai putere.

Lansata pe piata in vara anului 2018, prima generatie a sportivei Hyundai Veloster N se vinde zilele acestea la preturi incepand de la putin peste 27.500 de dolari. Sub capota, masina care concureaza cu Golf GTI ofera un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, ce dezvolta 250 de cai putere.

Opteaza insa pentru pachetul de performanta botezat simplu, dar sugestiv Performance, iar lucrurile se schimba radical: pentru cei 2.100 de dolari platiti in plus vei primi nu numai un diferential electroic cu alunecare limitata, jante pe 19" cu anvelope de vara Pirelli P Zero ori evacuare cu valve controlabile...

... ci si 25 de cai putere peste cei 250 mentionati anterior. Nu va suferi, in schimb, niciun fel de modificare modul in care se va face livrarea valorilor maxime catre rotile de pe puntea fata, si clientii variantei Hyundai Veloster N Performance fiind nevoiti sa se multumeasca (exclusiv) cu o transmisie manuala in sase rapoarte.

Doar in situatia data, oficialii companiei producatoare anuntand de curand, prin intermediul unui teaser video de pe platforma Instagram, ca masina proiectata pentru a concura cu Golf GTI se va bucura, in perioada imediat urmatoare de timp, si de serviciile unei cutii automate cu dublu ambreiaj (DCT).

Cu cat va creste respectiva optiune pretul primii generatii a sportivei Hyundai Veloster N, dar si daca aceasta va fi disponibila inclusiv in dotarea versiunii de 250... ei bine, ramane de vazut. Lucru care se poate spune si atunci cand vine vorba despre valoarea din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2020