Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Primele imagini de la interior au ajuns mai devreme pe internet

Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Primele imagini de la interior au ajuns mai devreme pe internet
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie
  • Primele imagini de la interior au ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Gama de motorizari ramane, in continuare, doar un mister, insa impresionanta berlina cu alura de fastback ar putea debuta, in mod oficial, peste numai cateva luni.

Kia pregateste, chiar zilele acestea, o noua generatie a masinii care concureaza cu BMW Seria 5, mai multe imagini si detalii referitoare la viitoarea gama K8 fiind publicate acum doua saptamanii, la mijlocul lunii februarie. Ce nu am aflat insa pe-atunci este cum arata interiorul.

Respectiva problema si-a gasit, intr-un final, rezolvarea, un canal de pe Youtube cu origini in Coreea de Sud reusind sa obtina cateva poze neoficiale, spion, cu cabina impresionantei berline cu alura de fastback.

Kia K8 - Primele poze

Kia K8 - Primele poze

Proiectata pentru a inlocui vechea familie de produse K7 / Cadenza, viitoarea Kia K8 impresioneaza mai ales prin cele doua display-uri din partea de sus a bordului, incadrate de o rama cu aspect curbat. Lista atractiilor continua cu comenzile de la nivelul tunelului, similare unei telecomenzi.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici materialele de calitate superioara, cusaturile realizate partial sub forma de carouri, instalatia de climatizare cu butoane aparent tactile sau volanul cu design unic.

Daca vine vorba despre reteta specifica departamentului exterior, Kia a pregatit pentru noua generatie a masinii care concureaza cu BMW Seria 5 si o grila frontala supradimensionata. Plus un set de blocuri optice spate angulare, unite de o banda iluminata cu LED-uri, deloc surprinzator..

Asa cum precizam si anterior, gama de motorizari a impresionantei berline cu alura de fastback ramane un mister, insa am putea afla mai multe informatii despre aceasta in perioada urmatoare de timp.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2021