Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit un facelift major. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit un facelift major. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit un facelift major
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Disponibila deja la vanzare, versiunea mult imbunatatita a gamei respective ofera chiar si un nou design pentru cabina, anunta conducerea companiei producatoare.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de cinci ani, chiar la jumatatea decadei anterioare, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Jaguar XF a primit un facelift major. Dezvelita oficial in urma cu numai cateva clipe, versiunea mult imbunatatita a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 5 se remarca prin mici modificari la nivel de caroserie, clientii urmand a descoperi cateva detalii proaspete in dreptul spoilerelor fata si spate, dar si blocurilor optice.

In cabina, in schimb, lucrurile stau complet diferit, plansa de bord fiind redesenata de la zero si gazduind acum, asemeni noului F-Pace, un display curbat de inalta rezolutie, cu diagonala de 11.4 inch.

Jaguar XF facelift

Jaguar XF facelift

Seria vestilor bune continua - asa cum era, de altfel, si de asteptat - cu un sistem de infotainment de ultima generatie, compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, afisaj pe parbriz, ceasuri digitale si masaj pentru scaunele atent regandite. In plus, special pentru amatorii de muzica de calitate, compania producatoare ofera si nu una, ci doua instalatii audio de inalta fidelitate dezvoltate de Meridian, cu cea mai performanta dintre acestea beneficiind de un numar de pana la 16 difuzoare pentru o experienta de neuitat.

Versiunea mult imbunatatita a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 5 anunta cateva modificari si sub capota, acolo unde noul Jaguar XF Facelift vine cu...

... o gama de motorizari formata din doar doua optiuni mari si late: altfel spus, batalia pentru clienti se va da intre un diesel de doi litri si putin peste 200 CP, cu tehnologie MHEV in standard, si un benzinar cu aceeasi capacitate cilindrica, dar cu 250 sau 300 CP in compartimentul motor. Indiferent de alegerea cumparatorului in materie de propulsie, livrarea valorilor maxime se face prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, fie catre puntea spate, fie catre toate cele patru roti (cu exceptia unitatii de 300 CP, exclusiv AWD).

Jaguar XF facelift

Jaguar XF facelift

Jaguar XF facelift

Jaguar XF facelift

Jaguar XF facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (114) Poze Jaguar XF facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2020