Masina care concureaza cu BMW X5 si Audi Q7 a primit un facelift major. Uite cum arata versiunea mult imbunatatita

Masina care concureaza cu BMW X5 si Audi Q7 a primit un facelift major. Uite cum arata versiunea mult imbunatatita
  • Lexus publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului RX Facelift
  • Versiunea imbunatatita a SUV-ului japonez aduce cateva schimbari atat la nivel vizual, cat si tehnologic
  • Gama de motroizari include in continuare si un sistem de propulsie hibrid
Distribuie pe Facebook

Asamblarea noului model va demara inainte de sfarsitul anului in curs, au anuntat astazi oficialii companiei producatoare. In ceea ce priveste preturile de vanzare, acestea reprezinta - cel putin la momentul de fata, un mare mister.

Lansata pe piata in urma cu aproape jumatate de decada, cu ocazia Salonului Auto International organizat in primavara anului 2015 pe Coasta de Est a Americii, la New York, cea de-a patra generatie a SUV-ului Lexus RX a primit zilele acestea un binemeritat facelift.

Dupa cum se poate observa inclusiv in fotografiile date astazi publicitatii, versiunea imbunatatita a masinii care concureaza cu BMW X5 si Audi Q7 aduce numeroase modificari la nivelul partii frontale, la capitolul noutati absolute incadrandu-se atat spoilerul, cat si farurile.

Lexus RX facelift

Persoanele mai atente la detalii vor descoperi cateva schimbari si in partea din spate a caroseriei, stopurile complet redesenate fiind insotite - in cazul variantei F Sport, de un difuzor proeminent de aer, dar si de o evacuare dubla sinonima cu un plus de agresivitate.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Lexus RX Facelift impresioneaza in special prin display-ul tactil cu o diagonala de pana la 12.3 inch, conectat la un sistem de infotainment oferit in premiera alaturi de aplicatiile Apple CarPlay si, evident, Android Auto.

Tot din punct de vedere tehnologic, versiunea imbunatatita a masinii care concureaza cu BMW X5 si Audi Q7 se mai poate lauda si cu un upgrade la nivelul comenzilor vocale, in timp ce pachetul cu dotari de siguranta se anunta la fel de bogat ca intotdeauna.

Conform primelor informatii oficiale, publicate in urma cu doar cateva momente, gama de motorizari disponibila va include in continuare si o optiune hybrid, care combina trei motoare electrice cu un benzinar V6 de 3.5 litri pentru o putere maxima de 308 cai.

Lexus RX facelift

Lexus RX facelift

Lexus RX facelift

Lexus RX facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Lexus RX facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2019