Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita

Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita
  • Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major
  • Cum arata versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu noua optiune la nivel de caroserie, gandita special pentru a fura din clientii celebrului Sandero Stepway.

Lansata pe piata in urma cu aproape cinci ani, prima generatie a masinii cunoscute publicului larg sub denumirea de Fiat Tipo a primit, zilele acestea, un facelift major. Disponibila la vanzare inainte de sfarsitul lui 2020, versiunea mult imbunatatita a gamei care concureaza Dacia Logan se remarca in special prin partea frontala usor restilizata, ce aduce aparent in prim plan o pereche de blocuri optice cu tehnologie Full-LED.

Fiat Tipo Facelift

O pereche de blocuri optice cu tehnologie Full-LED intalnim, in plus, si in partea din spate a caroseriei cu patru sau cinci portiere in dotare, reteta specifica meniului exterior fiind reimprospatata inclusiv cu cateva optiuni noi la nivel de jante.

In cabina, versiunea mult imbunatatita a gamei care concureaza Dacia Logan ofera chiar si instrumente de bord digitale si configurabile. Facelift-ul major primit zilele acestea de prima generatie a masinii cunoscute publicului larg sub denumirea de Fiat Tipo mai cuprinde, de asemenea, si un display central cu diagonala de 10.25" si functie tactila, ce insoteste sistemul de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Fiat Tipo Facelift

Daca vine vorba, in schimb, despre gama de motorizari, principala noutate consta intr-un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, sinonim cu un set de valori maxime format din aproximativ 100 de cai putere si 190 de Nm.

Prima generatie a masinii cunoscute publicului larg sub denumirea de Fiat Tipo mai este comercializata, inclusiv in urma facelift-ului major primit zilele acestea, si cu o unitate diesel de 1.6 litri si 130 CP. In cele din urma, versiunea mult imbunatatita a gamei care concureaza Dacia Logan mai anunta si o noua optiune la nivel de caroserie, Cross, ce a fost proiectata pentru a fura din clientii celebrului Sandero Stepway.

Fiat Tipo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Fiat Tipo Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2020