Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina care concureaza cu Dacia Logan a primit un facelift major
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, o alta necunoscuta uriasa constand in familia de motorizari disponibila.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sapte ani, prima generatie a masinii pe care Lada o vinde sub denumirea de Vesta a primit recent, zilele acestea, un facelift major. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi, dar si in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea perioada, varianta imbunatatita a gamei ce concureaza impotriva unor nume precum Dacia Logan a pregatit un nou design la nivelul partii frontale - unde seria atractiilor principale cuprinde inclusiv o pereche de faruri Full-LED, anunta un comunicat de presa publicat de curand.

Lada Vesta Facelift

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - potrivit materialului mentionat si anterior, cu jante restilizate pe 16 sau 17 inch, dar si cu un set de blocuri optice posterioare redesenate, pe cand meniul de la interior nu ramane, pentru moment, decat un mare mister, cu precizarea ca multiple surse vorbesc despre aparitia in peisaj si a unui display central cu o diagonala mai mare.

O alta necunoscuta uriasa consta - asa cum spuneam si in randurile de mai sus, la inceputul acestui material, in optiunile intalnite la nivelul gamei de motorizari, insa actuala versiune a masinii pe care Lada o vinde sub denumirea de Vesta se vinde in compania unui propulsor cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri, ce dezvolta doar 105 sau 115 cai putere. Clientii familiei de produse ce concureaza impotriva unor nume precum Dacia Logan au la dispozitie si o varianta Sport - caracterizata de un motor de 1.8 litri si 143 de cai putere, printre altele.

Lada Vesta Facelift

Lada Vesta Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lada Vesta Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2022