Masina care concureaza cu Golf a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita

Masina care concureaza cu Golf a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita
  • Hyundai publica primele imagini si detalii ale noului i30 Facelift
  • Modelul de clasa compacta propune diferite modificari la nivel estetic
  • Pachetul tehnic cuprinde inclusiv un motor 1.5 T-GDI de 160 CP
Distribuie pe Facebook

Seria noutatilor absolute cuprinde inclusiv o motorizare turbo de 1.5 litri si 160 de cai putere, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Lansata pe piata in toamna anului 2016, cea mai recenta generatie a compactei Hyundai i30 a primit a primit un facelift major pentru editia cu numarul 90 a celebrului Salon Auto International de la Geneva. Dezvelita oficial in urma cu numai cateva momente, versiunea mult imbunatatita a masinii care concureaza cu Ford Focus si Volkswagen Golf iese in evidenta printr-o noua parte frontala.

Grila supradimensionata a radiatorului sau blocurile optice restilizate reprezinta insa doar inceputul, persoanele cu adevarat atente la detalii urmand a descoperi cateva modificari operate inclusiv la nivel de spoilere, jante, plus stopuri.

Datorita facelift-ului primit chiar astazi, cea mai recenta generatie a compactei Hyundai i30 se mai poate lauda si cu noi culori exterioare, printre care si un Sunset Red. Totodata, versiunea mult imbunatatita a masinii care concureaza cu Ford Focus si Volkswagen Golf mai scoate la iveala, de aceasta data la interior, si o pereche de display-uri color, unul fiind destinat ceasurilor de bord digitale.

Sub capota, seria vestilor bune debuteaza cu un benzinar turbo de 1.5 litri si 160 de cai putere, care lucreaza alaturi de un sistem micro-hibrid pe 48V si o cutie manuala cu sase rapoarte sau o transmisie DCT cu sapte trepte de viteza.

Cea mai recenta generatie a compactei Hyundai i30 mai poate fi comandata, in urma facelift-ul primit, si in compania unui propulsor 1.0 T-GDI de 120 CP, oferit optional alaturi de un sistem micro-hibrid pe 48V. Pentru amatorii de motoare diesel, versiunea mult imbunatatita a masinii care concureaza cu Ford Focus si Volkswagen Golf a pregatit o unitate de 1.6 litri si 115 sau 136 de cai putere.

Odata cu introducerea acestor imbunatatiri de tehnice si estetice, lista sistemelor de siguranta a fost si ea completata, printre noutatile disponibile numarandu-se si Rear Collision-avoidance Assist ori Leading Vehicle Departure Alert.

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Noul Hyundai i30 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2020