Masina care concureaza cu Seria 5 a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita

Masina care concureaza cu Seria 5 a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita
  • Hyundai anunta o versiune imbunatatita a actualului Genesis G80
  • Facelift-ul aplicat masinii care concureaza cu Seria 5 imprumuta numeroase elemente de la SUV-ul GV80
  • Sub capota, clientii ar putea avea la dispozitie pana la 370 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii ar putea avea de ales intre doua motorizari pe benzina si una pe motorina, care sa livreze fie doar puntii spate, fie tuturor celor patru roti puteri maxime de pana la 370 CP.

La mai putin de doua luni de la introducerea primului SUV din istoria companiei, oficialii diviziei de lux de la Hyundai anunta debutul unei versiuni imbunatatite a modelului Genesis G80. Inspirat de proaspat lansatul GV80, facelift-ul aplicat automobilului care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class aduce in prim-plan (inclusiv) o grila supradimensionata a radiatorului.

Seria modificarilor exterioare continua cu blocurile optice duble si linia alungita a plafonului, ce-i confera masinii in cauza un aer special, de fastback.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Genesis G80 Facelift este 100% GV80, versiunea imbunatatita a modelului care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class iesind numaidecat in evidenta prin plansa de bord cu trei display-uri color in dotare. Practic, automobilul prezentat in cursul zilei de astazi foloseste aceasta solutie atat pentru afisarea ceasurilor din spatele volanului...

... cat si pentru "gazduirea" comenzilor specifice sistemului de infotainment, dar si instalatiei de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Sub capota, versiunea imbunatatita a modelului Genesis GV80 ar putea oferi aceleasi trei propulsoare supraalimentate pe care le propune si primul SUV din istoria companiei. Caz in care facelift-ul aplicat automobilului care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class ar avea de anuntat la nivel de motorizari doua benzinare cu pana la 370 CP sub capota si un diesel de aproape 280 CP.

Fisa tehnica va fi completata de o cutie automata cu opt rapoarte si, in functie de motorul ales, un sistem de tractiune spate sau integrala.

Genesis G80 Facelift - Primele poze

Genesis G80 Facelift - Primele poze

Genesis G80 Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis G80 Facelift - Primele poze
mai multe