Masina care concureaza cu Volkswagen Polo a primit o versiune sport. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Masina care concureaza cu Volkswagen Polo a primit o versiune sport. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina care concureaza cu Volkswagen Polo a primit o versiune sport
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si, optional, tehnologie MHEV pe 48V, livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 120 de cai putere.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi (de lista) care incep de la putin peste 14.700 de euro, cea mai recenta generatie a subcompactei Hyundai i20 a primit, de curand, o noua versiune de echipare. Comercializata sub indicativul N Line, respectiva varianta se remarca prin numeroase elemente si detalii stilizate pentru o doza extra de sportivitate vizuala - inclusiv noi spoilere fata si spate, plus jante din aliaj pe 17 inch.

Hyundai i20 N Line

Hyundai i20 N Line

O evacuare dubla si un set de praguri laterale proeminente completeaza reteta specifica departamentului exterior, in timp ce interiorul masinii anuntate recent se lauda cu un volan in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit si chiar cusaturi contrastante, de culoare rosie.

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii noii versiuni Hyundai i20 N Line nu vor avea la dispozitie decat o singura varianta. Este vorba, dupa cum precizam si anterior, despre un benzinar turbo cu trei linie si capacitatea de un litru - disponibil inclusiv cu tehnologie MHEV pe 48V, care livreaza rotilor de pe puntea fata, prin intermediul unei transmisii manuale, undeva in jurul a 120 de cai putere, potrivit primelor informatii oficiale.

Respectiva masina reprezinta un mare mister din punctul de vedere al pretului de vanzare, comunicatul de presa anuntand, in schimb, ca potentialii cumparatori vor avea la dispozitie patru nuante pentru caroserie si, optional, un plafon negru in cazul culorii pe nume Polar White.

Hyundai i20 N Line

Hyundai i20 N Line

Hyundai i20 N Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Hyundai i20 N Line
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2020