Masina care concureaza cu VW Golf pierde un motor popular. Ce imbunatatiri primeste in schimb

  • Motorul EcoBoost de 1.5 litri eliminat
  • Inlocuit de unitatea de 1.0 litru mild-hybrid
  • Sistemul Start/Stop a fost revizuit
Distribuie pe Facebook

Ford anunta imbunatatiri pentru modelul Focus. Printre acestea se numara o motorizare mild-hybrid, disponibila in doua configuratii de putere, dar si mai multe dotari in standard pentru versiunile ST-Line si Active.

Constructorul american de automobile continua sa-si faca gama de modele mai prietenoasa cu mediul inconjurator si anunta cateva imbunatatiri pentru Focus. Printre acestea se numara si un sistem de propulsie mild-hybrid, disponibil in doua configuratii de putere.

Ford Focus

Este vorba despre agregatul de 1.0 litru alaturat unui sistem mild-hybrid la 48 de volti, disponibil fie cu 125, fie cu 155 de cai putere. Ford promite si un plus de 25 Nm in anumite situatii din trafic.

Ford Focus

Bateria este pozitionata sub scaunul pasagerului din fata asa ca spatiul destinat ocupantilor locurilor din spate a ramas acelasi. Si volumul portbagajului este neschimbat.

Vestea proasta pentru majoritatea clientilor este ca aceasta unitate inlocuieste actualul propulsor EcoBoost de 1.5 litri. Americanii sustin, insa, ca motorizarea mild-hybrid consuma cu pana la 17% mai putin combustibil decat motorul pe care o inlocuieste.

Ford Focus

Modelul compact care concureaza cu Volkswagen Golf a primit si alte cateva imbunatatiri, ceva mai mici. Spre exemplu, sistemul Start/Stop a fost revizuit si reporneste propulsorul in numai 350 de milisecunde.

Ford Focus

La interior, clientii care opteaza pentru una dintre versiunile mild-hybrid vor regasi un instrumentar digital de bord, cu display de 12.3 inch. Pe langa informatiile normale de condus, acesta va afisa si detalii despre energia electrica stocata dar si modul in care aceasta este utilizata.

Ford Focus

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, versiunile ST-Line si Active vin cu mai multe dotari in standard, inclusiv cu sistem de acces fara cheie.

Ford Focus

Pana la finalul anului si sistemul FordPass Connect va fi imbunatatit si va include, in premiera, notificarile sistemului Local Hazard Information cu privire la evenimentele rutiere petrecute pe traseu.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Focus
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2020