Masina care face BMW X3 sa tremure de frica. Mercedes prezinta oficial noul GLC cu doua ecrane uriase in bord si o motorizare care consuma doar 0.5 la suta. Cum arata in realitate

Masina care face BMW X3 sa tremure de frica. Mercedes prezinta oficial noul GLC cu doua ecrane uriase in bord si o motorizare care consuma doar 0.5 la suta. Cum arata in realitate
  • Masina care face BMW X3 sa tremure de frica
  • Mercedes prezinta oficial noul GLC cu doua ecrane uriase in bord si o motorizare care consuma doar 0.5 la suta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 56.580 de euro. Conform configuratorului local.

Anuntata in urma cu aproape 60 de zile - chiar la jumatatea anului 2022, cea mai recenta generatie a celebrului SUV oferit de compania Mercedes sub denumirea de GLC stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, modelul conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X3 iese numaidecat in evidenta prin design-ul extrem de atragator al caroseriei cu cinci portiere in dotare, insa nici jantele din aliaj cu un diametru de pana la 20 de inch nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Mercedes GLC

Mercedes GLC

Mercedes GLC

Reteta specifica departamentului exterior culmineaza cu inovatoarele faruri Digital Light - capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea, in timp ce meniul interior debuteaza cu setul de doua display-uri supradimensionate caracteristic plansei de bord: unul de 12.3 inch, instalat pe orizontala si insarcinat cu afisarea turometrului, vitezometrului etc, altul de 11.9 inch, montat pe verticala si destinat sistemului de infotainment MBUX. Odata ajunsi in cabina, cumparatorii vor putea experimenta si o pereche de scaune multifunctionale.

Sub capota, automobilul legendarului producator de lux din Stuttgart mizeaza pe o gama compusa exclusiv din motorizari cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri, cu valorile maxime livrate - indiferent de unitatea prezenta in compartimentul motor, ambelor punti. Respectiva lista va gazdui, in urmatoarele saptamani ori luni, ramane de vazut si o savoare comercializata sub indicativul 300 de 4Matic. Cu pana la 335 CP si - mai important decat atat, un consum mediu de carburant de 0.5 - 0.8 litri la 100 de kilometri, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (110) Poze Mercedes GLC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 August 2022