Masina care face BMW X6 sa tremure de frica. Uite cum arata pe viu!

Masina care face BMW X6 sa tremure de frica. Uite cum arata pe viu!
  • Porsche a lansat de curand primul Cayenne Coupe din istorie
  • Modelul este disponibil la vanzare in doua versiuni de motorizare
  • Pretul de pornire pentru Romania a fost stabilit la 86.209 euro
Distribuie pe Facebook

Gama de motorizari include doua unitati turbo pe benzina, cea mai potenta dintre acestea oferind o putere maxima de 550 CP.

Lansata in urma cu mai bine de un an si jumatate, la sfarsitul verii lui 2017, cea de-a treia generatie a celebrului Porsche Cayenne este si prima disponibila la vanzare intr-o versiune Coupe.

Proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum Audi Q8 si BMW X6, noua masina din Stuttgart se remarca in special prin partea posterioara a caroseriei, complet restilizata.

Gama de motorizari include doua unitati supraalimentate pe benzina, cea mai potenta varianta - un V8 biturbo cu capacitatea cilindrica de patru litri, producand o putere maxima de 550 CP.

Asa se face ca, in configuratia de top, prima generatie a modelului Cayenne Coupe reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.9 secunde, afirma Porsche.

In ceea ce priveste lista cu dotari, noua masina din Stuttgart se poate lauda inclusiv cu scaune spate individuale, eleron activ si chiar plafon din fibra de carbon, pentru reducerea centrului de greutate.

Dupa cum precizam si anterior, preturile de vanzare pentru piata din Romania pornesc de la 86.209 euro - costul de achizitie al versiunii de baza, echipata cu un "banal" V6 de 340 CP.

Varianta de top a noului Porsche Cayenne Coupe, despre care se spune ca poate atinge o viteza maxima de 286 de kilometri pe ora, costa cu peste 63.000 de euro mai mult: 149.439 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2019