Masina care face Passat-ul sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi

Masina care face Passat-ul sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
  • Masina care face Passat-ul sa para din secolul trecut a primit o versiune cu 290 CP
  • Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele Nappa, plus instrumente de bord digitale si configurabile.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 12 luni, cu ocazia editiei din 19 - 28 aprilie 2019 a Salonului Auto International de la New York, cea mai noua generatie a masinii comercializate sub denumirea de Hyundai Sonata este disponibila zilele acestea, la vanzare, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta cu 290 CP sub capota, al carei pret de pornire se ridica la 33.200 de dolari, potrivit companiei producatoare.

Hyundai Sonata N Line

Anuntata in urma cu aproximativ sase saptamani, impresionanta creatie iese in evidenta in special prin spoilerele agresiv stilizate ale caroseriei cu patru portiere in dotare, insa nu vor trece neobservate, de exemplu, nici evacuarea cvadrupla sau jantele din aliaj cu design unic si diametrul de 19 inch.

Seria vestilor bune continua la interior, acolo unde versiunea de 290 CP a masinii care face Passat-ul sa para din secolul trecut vine cu tapiterie din piele Nappa si instrumente de bord digitale, printre multe altele. De asemenea, noua varianta de performanta Hyundai Sonata N Line mai ofera, fara costuri suplimentare, si faruri cu LED, scaune incalzite, cheie digitala, display central de opt inch, plus iluminare ambientala, incarcare wireless a telefonului mobil, trapa panoramica etc.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, dupa cum anuntau chiar si zvonurile anterioare, respectiva masina mizeaza pe un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, acompaniata de o cutie automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj, dar si de un sistem de tractiune fata.

Hyundai Sonata N Line

Hyundai Sonata N Line

Hyundai Sonata N Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (87) Poze Hyundai Sonata N Line
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2020