Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Cat costa in Romania

Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Cat costa in Romania
  • Masina care face Passat-ul sa tremure de frica
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full LED, plus tapiterie din piele si Alcantara.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul toamnei anului anterior, prima versiune de performanta a masinii oferite de compania Peugeot sub denumirea de 508 a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi de vanzare ce pornesc de la aproximativ 63.500 de euro, conform datelor publicate pe site-ul importatorului local - daca mai era nevoie cumva de o asemenea precizare.

Acompaniata de un sistem de propulsie plug-in hybrid - ce combina doua motoare electrice cu un benzinar turbo de 1.6 litri si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 11.5 kWh, varianta oferita de producatorul din Hexagon sub numele de 508 PSE vine cu 360 de cai pe ambele punti.

Peugeot 508 PSE - Galerie foto

Peugeot 508 PSE - Galerie foto

O transmisie automata cu opt rapoarte completeaza pachetul tehnic caracteristic primului Peugeot 508 PSE din istorie, astfel ca - cu pedala de acceleratie apasata pana la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza undeva in jurul a 5.2 secunde. Ulterior, acul vitezometrului isi va continua, nestingherit, incursiunea pana la o viteza maxima limitata electronic la pragul de 250 de kilometri pe ora.

De cealalta parte, valoarea trecuta de oficialii companiei producatoare in dreptul consumului mediu de carburant nu depaseste 1.8 litri la 100 de kilometri, conform configuratorului si - de asemenea, brosurii regasite - asa cum precizam si anterior, pe site-ul importatorului local.

Comercializata in schimbul unui pret demn de BMW M340i xDrive, aceeasi varianta de performanta a masinii cunoscute sub denumirea de Peugeot 508 a mai pregatit - printre altele, si un meniu standard extrem de impresionant. Intr-o alta ordine de idei, versiunea pe nume 508 PSE beneficiaza si de faruri Full LED, plus jante pe 20 de inch, tapiterie din piele si Alcantara, instalatie audio de la Focal s.a.m.d.

Peugeot 508 PSE - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (327) Poze Peugeot 508 PSE - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Decembrie 2021