Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Galerie foto completa

Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Galerie foto completa
  • Masina care face Passat-ul sa tremure de frica
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile pornesc de la 66.640 de euro - conform configuratorului local.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de trei ani, actuala generatie a masinii oferite de compania Peugeot sub numele de 508 se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul cu sediul in Hexagon la dispozitia clientilor se numara inclusiv o varianta de performanta botezata PSE si acompaniata de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Peugeot 508 PSE - Galerie foto

Anuntata de curand, respectiva reteta combina un benzinar turbo de 1.6 litri - in patru cilindri, cu doua motoare electrice si o baterie de aproximativ 11.5 kWh, fisa cu specificatii de ordin tehnic culminand cu o putere maxima de pana la 360 de cai, livrata ambelor punti.

Multumita transmisie automate cu opt rapoarte si sistemului de tractiune integrala incluse de Peugeot pe lista cu dotari standard, primul 508 PSE din istorie promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in numai 5.2 secunde. Viteza de top e de 250 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 2%.

Comercializata - pe piata din Germania, la preturi incepand de la 66.640 de euro, respectiva masina se mai bucura de spoilere agresiv stilizate, de tapiterie din piele, stofa si Alcantara, de faruri Full-LED, iluminare ambientala, scaune fata cu incalzire si masaj s.a.m.d.

Peugeot 508 PSE - Galerie foto

Peugeot 508 PSE - Galerie foto

Peugeot 508 PSE - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (327) Poze Peugeot 508 PSE - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2021