Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Compania producatoare a publicat acum primele imagini oficiale

Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Compania producatoare a publicat acum primele imagini oficiale
  • Masina care face Passat-ul sa tremure de frica
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini oficiale
Distribuie pe Facebook

Principala atractie? Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, care se realizeaza intr-un timp de doar 5.2 secunde.

Intr-o lume care pune din ce in ce mai mult accentul pe SUV-uri, compania Peugeot isi ia inima in dinti si lanseaza pe piata o berlina cu alura de fastback. Plus 360 de cai putere.

Mult anticipata versiune de serie a conceptului 508 Sport Engineered, caci despre ea este vorba, mizeaza pe un sistem de propulsie alternativ, de tip plug-in hybrid. Cu doua motoare electrice si un benzinar 1.6 turbo.

Livrarea valorii mentionate anterior, la care se adauga un cuplu maxim de 520 Nm, se face catre ambele punti. Exclusiv printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza, spune Peugeot.

Peugeot 508 PSE

Drept urmare, cu acceleratia la podea, noul 508 PSE sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 5.2 secunde. Asa cum era de asteptat, viteza maxima vine limitata - electronic - la 250 de kilometri pe ora.

Seria vestilor bune continua cu consumul mediu de benzina de 2.03 litri la 100 de kilometri. Perfect normal, daca tinem cont de autonomia electrica: 42 de kilometri, conform Peugeot.

Pe partea estetica, versiune de serie a conceptului 508 Sport Engineered propune inclusiv o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate. Acompaniata de un set de praguri laterale proeminente si jante pe 20 de inch.

Tapiteria din piele si Alcantara se numara, in schimb, printre principalele atractii de la interiorul acestui Peugeot. Care mai gazduieste, in plus, si un volan cu design in doua spite.

Berlina cu alura de fastback si 360 de cai putere sub capota va putea fi comandata si intr-o versiune SW, insa lista cu preturi lipseste pentru moment. Stim, ce este drept, ca vanzarile vor demara inainte de sfarsitul lunii viitoare.

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Peugeot 508 PSE
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2020