Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Cum arata in realitate, fara Photoshop

Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Cum arata in realitate, fara Photoshop
  • Masina care face Passat-ul sa tremure de frica
  • Cum arata in realitate, fara Photoshop
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, prima suta de kilometri pe ora vine dupa doar 5.2 secunde, anunta - mandra - compania producatoare.

Anuntata in urma cu aproximativ trei zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, noua versiune de top a gamei Peugeot 508 stie cu siguranta cum sa impresioneze. Privire de la exterior spre interior, mult anticipata masina se remarca printr-un set de spoilere fata si spate agresiv stilizate, la care se adauga inclusiv patru jante din aliaj de 20 de inch fiecare, plus praguri laterale proeminente si o evacuare dubla.

Seria vestior bune continua cu volanul in doua spite si scaunele cu suport lateral marit, acompaniate de numeroase insertii de piele, dar si accente de Alcantara.

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

In ceea ce priveste fisa de ordin tehnic a noii variante Peugeot 508 PSE, ei bine... mult anticipata masina isi va intampina clientii exclusiv alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid, care combina doua motoare electrice cu o unitate 1.6T pe benzina. Asa se face ca puterea totala livrata ambelor punti se ridica la 360 de cai putere, in timp ce valoarea din dreptul cuplului maxim urca pana la 520 de Nm.

Cu pedala de acceleratie la podea, drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.2 secunde, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Noua versiune de top a gamei Peugeot 508 se mai poate lauda, de asemenea, si cu rezolvarea ecuatiei 80 - 120 km/h in numai trei secunde, pe cand viteza de top este limitata la 250 de kilometri pe ora. Daca vine vorba, in schimb, despre consumul de carburant, mult anticipata masina anunta o medie de 2.03 litri la suta de kilometri - perfect normala, daca tinem cont de autonomia electrica de 42 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Peugeot 508 PSE
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2020