Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cat costa

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cat costa
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut a primit un facelift major
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full LED si instalatie de climatizare cu reglare manuala.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 14 saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui septembrie, cea mai recenta iteratie a celebrei game comercializate de compania Hyundai sub numele de Elantra are, incepand de marti, si un pret de pornire. 21.475 de dolari este, mai exact, suma minima pe care clientii respectivului produs o vor avea de platit peste Ocean, pe piata din SUA, acolo unde varianta de baza dispune de un motor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.999 de centimetri cubi - pe benzina.

Hyundai Elantra Facelift

Reteta caracteristica versiunii in cauza continua atat cu o putere maxima de 147 de cai, livrata rotilor de pe puntea fata, cat si cu o cutie automata, de tip CVT, pe cand performantele in linie dreapta nu reprezinta - la momentul actual, decat un mister. Se cunosc, in schimb, consumul mediu de carburant, de 6.5 litri la 100 de kilometri, si echipamentele oferite fara costuri suplimentare, precum farurile Full LED, jantele din aliaj - cu diametrul de 15 inch, camera video pentru mersul cu spatele, sistemul de climatizare cu reglare manuala.

Cea mai recenta iteratie a celebrei berline comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Elantra va mai putea fi comandata peste Ocean - pe piata din SUA, si impreuna cu o unitate turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 1.598 de centimetri cubi, pe benzina. Asociata unei transmisii automate cu sapte rapoarte - de tip DCT, aceasta dezvolta undeva in jurul a 201 cai putere.

De asemenea, cumparatorii vor mai avea la dispozitie alte trei niveluri de echipare - configuratia de top bucurandu-se, in standard, si de trapa actionata electric, de un sistem audio de inalta fidelitate, de la Bose, de o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii. De doua dispaly-uri color - fiecare avand o diagonala de 10.25 inch, scaune incalzite s.a.m.d.

Hyundai Elantra Facelift

Hyundai Elantra Facelift

Hyundai Elantra Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (127) Poze Hyundai Elantra Facelift
mai multe