Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut. Au fost anuntate preturile oficiale

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut: au fost anuntate preturile oficiale
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv franare autonoma de urgenta si display central cu diagonala de opt inch
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv franare autonoma de urgenta si display central cu diagonala de opt inch.

Prezentata publicului larg mai bine de sase luni, in martie 2020, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub numele de Hyundai Elantra revine astazi in atentia publicului larg. Compania producatoare a publicat, dupa o lunga asteptare, primele informatii si detalii referitoare la pretul de vanzare peste Ocean, in SUA.

Oferita alaturi de indicativul SE, versiunea de baza porneste de la doar 19.650 de dolari si ofera, la schimb, inclusiv o motorizare aspirata cu capacitatea cilindrica de doi litri, care livreaza rotilor de pe puntea fata 147 CP.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Cea mai accesibila Hyundai Elantra de ultima generatie se mai poate lauda si cu o cutie automata de tip CVT, plus jante din aliaj pe 15" si lumini de zi cu tehnologie LED. Standard sunt si aerul conditionat, franarea autonoma de urgenta, display-ul central de opt inch sau asistentul pentru mentinerea benzii de mers, printre altele.

Urmatoarea pe lista, varianta SEL vine cu jante din aliaj de dimensiuni superioare, pe 16 inch, cu un sistem audio in sase difuzoare, cu doua difuzoare mai mult fata de SE, dar si cu climatizare cu reglare automata.

Dupa cum precizam si anterior, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub numele de Hyundai Elantra este disponibila inclusiv intr-o formula sportiva, pe nume N Line. Al carui pret de vanzare porneste de la 24.100 de dolari pentru transmisia manuala si 25.200 de dolari pentru cutia automata de tip DCT.

Respectiva versiune isi intampina clientii in compania unei motorizari turbo cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri si puterea maxima de 201 CP, daca mai era cumva nevoie inca o data de o asemenea precizare.

In aceasta configuratie, cea mai noua generatie Hyundai Elantra mai dispune, in standard, si de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, plus stopuri Full LED. Fara costuri suplimentare sunt oferite si tapiteria realizata partial din piele, si scaunele fata cu functie de incalzire, si trapa cu actionare electrica, printre altele.

Lista cu optiuni cuprinde si o varianta hybrid, ce combina o unitate 1.6 GDI cu un motor electric si o baterie de 1.32 kWh pentru un total de 139 CP, livrat la randul lui rotilor aflate pe puntea fata, daca te intrebai cumva.

Hyundai Elantra N Line

Hyundai Elantra N Line

Hyundai Elantra N Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Hyundai Elantra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2020