Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale!

Masina care face VW Jetta sa para din secolul trecut. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale!
  • Hyundai lanseaza o noua generatie a popularei Elantra
  • Masina de clasa compacta vine cu un design extrem de indraznet
  • Concurentul lui VW Jetta va oferi inclusiv un sistem hybrid
Distribuie pe Facebook

Daca totul decurge conform planurilor actuale, atunci startul vanzarilor se va da chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Intr-o miscare surprinzatoare pentru intreaga industrie, Hyundai a dezvaluit in cursul serii de ieri cea mai noua generatie a popularei Elantra. Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Mazda3 sau VW Jetta, masina de clasa compacta iese in evidenta printr-un design indraznet, ce aduce in prim plan o grila a radiatorului supradimensionata.

Seria atractiilor principale continua cu o capota bombata a motorului si diferite detalii angulare la nivel de portiere, la care se adauga o linie alungita a plafonului, plus stopuri H-Tail unite de o banda iluminata.

Dupa cum era de asteptat, cea mai noua generatie a popularei Hyundai Elantra isi intampina clientii alaturi de numeroase surprize si la interior, acolo unde toate privirile se vor indrepta catre instrumentele de bord digitale si configurabile, afisate pe un display de 10.25 inch. Aceeasi masina de clasa compacta proiectata pentru a concura impotriva...

... unor produse precum Mazda3 sau VW Jetta se mai poate lauda si cu iluminare ambientala in 64 de nuante diferite, incarcare wireless a telefonului mobil ori compatibilitate Android Auto si Apple CarPlay.

Sub capota, cea mai noua generatie a popularei Hyundai Elantra propune, pentru inceput, un benzinar aspirat de doi litri si 147 CP, care lucreaza alaturi de o cutie cu variatie continua (CVT). Oferta in materie de motorizari se incheie cu un sistem de propulsie hybrid, ce combina o unitate 1.6 GDI cu un motor electric si o baterie de 1.32 kWh pentru un total de 139 CP.

La baza masinii de clasa compacta proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Mazda3 sau VW Jetta se regaseste o platforma regandita de la zero, ce promite sa aduca numeroase beneficii.

Cea mai noua generatie a popularei Hyundai Elantra este, potrivit primelor informatii oficiale, mai usoara, mai agila, dar si mai eficienta. Totodata, dimensiunile caroseriei s-au modificat in felul urmator: +56 de milimetri la nivel de lungime, +20 de milimetri la nivel de ampatament, +25 de milimetri la nivel de latime, -20 de milimetri la nivel de inaltime.

Productia masinii de clasa compacta proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Mazda3 sau VW Jetta va demara in toamna, in timp ce startul vanzarilor se va da inainte de sfarsitul anului in curs.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Hyundai Elantra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2020