Masina care i-a lasat cu gura cascata pe nemti. Compania producatoare a publicat acum primele imagini cu versiunea sport

Masina care i-a lasat cu gura cascata pe nemti. Compania producatoare a publicat acum primele imagini cu versiunea sport
  • Masina care i-a lasat cu gura cascata pe nemti
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini cu versiunea sport
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si un benzinar aspirat de 1.6 litri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 18 luni, in prima jumatate a verii anului 2019, cea de-a doua generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Renault Captur a primit, la sfarsitul acestei saptamani, un nou nivel de echipare. Este vorba, mai precis, despre varianta RS Line, comercializata la preturi incepand de la 28.400 de euro.

Renault Captur RS Line

Disponibila atat in compania unui benzinar turbo de 1.33 litri si 140 de cai putere, cat si alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid, care combina doua motoare electrice si un benzinar aspirat de 1.6 litri pentru un total de aproximativ 160 de cai putere, respectiva creatie se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate.

Lista atractiilor principale continua cu jantele din aliaj pe 18 inch si geamurile cu tenta fumurie, aceeasi versiune RS Line a noii game Renault Captur oferind, fara costuri suplimentare, in standard, inclusiv nenumarate accente de rosu. Plus piele partial perforata pentru volanul multifunctional in spite si ornamente carbon look la nivelul bordului.

Totodata, din meniul al carui pret porneste de la 28.400 de euro nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale si configurabile, blocurile optice cu tehnologie LED, senzorii de parcare fata si spate, camera video pentru marsarier, scaunele sport, sistemul de infotainment cu display de dimensiuni mai mult decat generoase.

Renault Captur RS Line

Renault Captur RS Line

Renault Captur RS Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Renault Captur RS Line
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2021