Nemtii mai au multe de invatat: noua masina de la Renault e mai sexy decat orice VW! FOTO ca sa te convingi si singur

Nemtii mai au multe de invatat: noua masina de la Renault e mai sexy decat orice VW! FOTO ca sa te convingi si singur
  • Renault publica primele imagini si detalii ale noului Captur
  • Modelul francez vine cu cel mai sexy design din segment
  • Pachetul tehnologic cuprinde numeroase dotari premium
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a francezului Captur face modelul T-Cross sa para din secolul trecut. Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant: te poti convinge si singur de cele spuse de noi urmarind, cu mare atentie, fotografiile de mai jos.

Chiar daca au mai ramas aproximativ noua saptamani pana la premiera publica a noului Captur, francezii de la Renault au ales sa nu mai piarda vremea si sa publice inca de astazi primele materiale oficiale cu privire la urmatoarea generatie a celebrului crossover de clasa subcompacta.

Probabil cel mai sexy produs dintr-o clasa in care mai intalnim si Volkswagen T-Cross, automobilul companiei din Hexagon a castigat putin peste zece centimetri la nivel de lungime, detaliu care se traduce printr-un plus de spatiu atat la nivel de interior, cat si la nivel de portbagaj.

Noul Renault Captur

Noul Renault Captur

Noul Renault Captur

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii noului Renault Captur vor avea la dispozitie numeroase optiuni pe benzina si motorina, capabile sa dezvolte puteri maxime cuprinse intre 95 si 155 de cai, potrivit informatiilor date astazi publicitatii de catre oficialii producatorului francez.

De anul viitor, acelasi crossover de clasa subcompacta din Hexagon va putea fi comandat inclusiv in compania unui sistem de propulsie plug-in hybrid, despre care se spune ca va oferi o autonomie de pana la 45 de kilometri in modul complet electric, multumita bateriei de 9.8 kWh.

Programata sa debuteze in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt, ce urmeaza sa se desfasoare in perioada 12 - 22 septembrie, cea de-a doua generatie a modelului Renault Captur mai pune la bataie si instrumente de bord digitale, plus navigatie pe ecran de sapte sau 9.3 inch.

Totodata, crossover-ul companiei din Hexagon mai vine echipat - fie standard, fie in mod optional, si cu pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, camera de 360 de grade, blocuri optice cu tehnologie LED, incarcare wireless pentru telefonul mobil, lumina ambientala etc.

Noul Renault Captur

Noul Renault Captur

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Noul Renault Captur
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2019