Masina care le da fiori nemtilor de la VW. Noua generatie arata ca un OZN

Masina care le da fiori nemtilor de la VW. Noua generatie arata ca un OZN
  • Masina care le da fiori nemtilor de la VW
  • Noua generatie arata ca un OZN
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua la interior, acolo unde clientii se vor bucura inclusiv de instrumente de bord digitale si instalatie audio cu zece difuzoare marca Bose.

Asteptarea a luat sfarsit. La numai doua luni de la ziua in care a fost surprinsa complet necamuflata, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Mitsubishi Outlander a debutat oficial, punand capat tuturor speculatiilor.

Inspirata de conceptele GT-PHEV si Engelberg Tourer, respectiva creatie se remarca numaidecat prin design-ul dramatic al partii frontale, cu luminile de zi pozitionate deasupra farurilor, printre altele.

Lista atractiilor exterioare continua cu aripile laterale bine sculptate, care ascund jante de pana la 20 de inch, si stopurile angulare. Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor descoperi o configuratie familiara cu doua display-uri la nivel de bord.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Totodata, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Mitsubishi Outlander se mai poate lauda si cu o tapiterie din piele acompaniata de multiple detalii realizate sub forma de carouri.

Echiparea disponibila in cazul respectivei creatii mai cuprinde si scaune incalzite, afisaj pe parbriz, instrumente de bord digitale, sistem de infotainment compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay. Si chiar zece difuzoare marca Bose.

Daca vine vorba, in schimb, despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o singura motorizare, si anume un benzinar aspirat de 2.5 litri si 181 de cai putere.

Construita pe aceeasi platforma precum Nissan Rogue, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Mitsubishi Outlander mai ofera si o transmisie automata de tip CVT. Plus tractiune fata sau integrala, de la caz la caz.

Nota de plata a respectivei creatii, care masoara acum peste 4.7 metri in lungime si dispune de un ampatament de 2.705 milimetri, porneste de la aproape 25.800 de dolari peste Ocean, in SUA.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (78) Poze Mitsubishi Outlander
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2021