Daca ramane asa, Volkswagen Tiguan isi va pierde toti clientii. Uite cum arata la exterior noul Mitsubishi Outlander

Daca ramane asa, Volkswagen Tiguan isi va pierde toti clientii. Uite cum arata la exterior noul Mitsubishi Outlander
  • Daca ramane asa, Volkswagen Tiguan isi va pierde toti clientii
  • Uite cum arata la exterior noul Mitsubishi Outlander
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul SUV al japonezilor ar putea debuta oficial chiar in cea de-a doua jumatate a anului viitor.

Prezentat lumii intregi cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show din primavara lui 2012, actualul Mitsubishi Outlander se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul carierei. O noua generatie a SUV-ului japonez va fi prezentata oficial, cel mai probabil, chiar in urmatoarele 12 luni, insa o buna parte a misterului care inca planeaza asupra mult anticipatului model se risipeste la sfarsitul acestei saptamani.

Surprins complet necamuflat, aparent in timpul unei sedinte foto, un prototip al respectivului automobil raspunde la aproape fiecare intrebare in parte cu privire la reteta specifica departamentului exterior.

La polul opus, interiorul ramane in continuare o mare necunoscuta, insa este de asteptat ca noua generatie a SUV-ului comercializat de japonezii de la Mitsubishi sub numele de Outlander sa se alature modelelor care adopta doua display-uri supradiomensionate, la nivelul plansei de bord, pentru afisarea instrumentelor de bord. Si, totodata, a comenzilor caracteristice sistemului de infotainment complet regandit.

Un alt mister il reprezinta continutul fisei cu specificatii tehnice, viitorul automobil urmand sa fie disponibil alaturi de diferite unitati pe benzina, unele dintre acestea electrificate, conform ultimelor zvonuri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2020