Masina care le da fiori nemtilor de la VW. Noua generatie arata ca un OZN. Cat costa

Masina care le da fiori nemtilor de la VW. Noua generatie arata ca un OZN. Cat costa
  • Masina care le da fiori nemtilor de la VW
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, plus franare autonoma de urgenta.

Prezentata publicului larg in urma cu numai doua saptamani, in ultima parte a lunii februarie, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de Mitsubishi Outlander are, incepand de astazi, chiar si un pret de vanzare. Peste Ocean, pe piata din SUA, nota plata porneste de la doar 25.795 de dolari si creste pana la 36.445 de dolari, in functie de nivelul de echipare pentru care s-a optat.

Daca vine vorba despre versiunea de baza ES, lista cu dotari propuse in standard cuprinde si jante din aliaj pe 18 inch, plus franare autonoma de urgenta, acestora alaturandu-li-se inclusiv un display central cu diagonala de 20.32 cm, compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

In ceea ce priveste varianta de top SEL cu pachet Touring, chiar si volanul cu functie de incalzire sau instalatia audio de inalta fidelitate, cu difuzoare marca Bose, sunt oferite fara costuri suplimentare. Impreuna cu afisajul pe parbriz (HUD), tapiteria din piele semianilina, instrumentele de bord digitale si configurabile, scaunele fata si trapa cu actionare electrica, climatizarea cu reglare automata pe trei zone etc.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, Mitsubishi a pregatit numai o singura optiune la nivel de motorizare, clientii masinii comercializate sub denumirea de Outlander fiind nevoiti sa se multumeasca doar cu un benzinar aspirat de 2.5 litri si 181 de cai putere, cuplat la o cutie CVT.

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv un sistem de tractiune fata in dotarea standard, persoanele care vor sa se bucure de avantajele celebrei tehnologii Super All-Wheel Control fiind nevoite sa plateasca, indiferent de nivelul de echipare bifat, alti 1.800 de dolari. Suma ce le va aduce cumparatorilor chiar si o instalatie de spalare a farurilor, dar si stergatoare cu o functie de dezghetare.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (78) Poze Mitsubishi Outlander
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2021