Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 57.130 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima jumatate a lui 2021, cea mai recenta generatie a popularei game comercializate de nemtii de la Mercedes sub numele de C-Class isi intampina cumparatorii, zilele acestea, intr-o larga varietate de savori si configuratii. Printre numeroasele optiuni oferite, in clipa de fata, de celebrul producator cu sediul in Stuttgart se regaseste, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o versiune disponibila sub indicativul C 300 d, in compania unui propulsor cu patru cilindri in linie.

Mercedes-Benz C-Class

Unitatii cu o capacitate de 1.993 de centimetri cubi, conceputa pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 265 CP, i se alatura o functie EQ Boost care va pune la dispozitia persoanei aflate la volan, pentru o scurta perioada de timp, daca mai trebuia cumva precizat, un plus de 20 de cai putere. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, respectivul model isi propune sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de 5.7 secunde, seria vestilor bune continuand cu un consum mediu de 5.0 - 5.6 litri la 100 de kilometri.

Aceeasi varianta Mercedes C 300 d se mai poate lauda, in standard, si cu o pereche de faruri cu LED, cu un set de jante din aliaj de 18 inch, senzori de parcare, camera pentru marsarier, o tapiterie din piele sintetica si microfibra Dinamica, instrumente de bord digitale, scaune incalzite, bancheta rabatabila, un display central masiv si o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. La polul opus, afisajul pe parbriz, boxele de la Burmester, ornamentele din lemn ori navigatia cu realitate augmentata, de exemplu, sunt optionale.

Mercedes-Benz C-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Mercedes-Benz C-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2022