A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane. Cum arata in realitate

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane. Cum arata in realitate
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina de lux ofera doar motoare in patru pistoane
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 43.540 de euro, dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Dezvelita publicului larg in ultima parte a lunii trecute si intrata, zilele acestea, in productia de serie, mult anticipata generatie cu numarul cinci a gamei Mercedes C-Class a uimit o lume intreaga. Noua masina de lux nu va fi disponibila la vanzare decat in compania unor unitati cu doar patru cilindri.

Lista optiunilor debuteaza cu un C180 cu motor de 1.5 litri si sistem mild-hybrid pe 48 de volti, care lucreaza alaturi de o cutie automata pentru a livra rotilor spate o putere maxima de pana la 190 de cai.

Comercializata la preturi incepand de la 43.540 de euro, cel putin atunci cand vine vorba despre piata din Romania, mult anticipata generatie cu numarul cinci a gamei Mercedes C-Class mai ofera alte doua benzinare, plus doua diesel-uri. Toate electrificate cu ajutorul tehnologiei MHEV, momentan.

Situatia se va schimba insa pe viitor, cand noua masina de lux va primi si sisteme de propulsie plug-in hybrid, capabile de o autonomie in modul complet electric de pana la 100 de kilometri, aparent.

Inspirata de proaspat (re)lansatul S-Class, mult anticipata generatie cu numarul cinci a gamei Mercedes C-Class se remarca, la exterior, printr-un design mai sportiv ca oricand. Principala atractie o reprezinta totusi interiorul, care a renuntat la majoritatea butoanelor fizice in favoarea unui ecran urias.

Noua masina de lux se mai poate lauda si cu un plus de spatiu pentru pasageri si bagaje, dar si cu nenumarate dotari de ultima ora, printre care si faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2021