Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 5.8 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 26 de saptamani - inca de la finalul lunii aprilie, cea mai recenta generatie a celebrei limuzine comercializate de compania BMW sub numele de Seria 7 se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de binecunoscutul producator bavarez de lux la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se numara - mai nou, si o varianta 740d xDrive, animata de o unitate in sase cilindri, cu capacitatea de trei litri.

BMW 740d xDrive

BMW 740d xDrive

Acompaniata de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem mild-hybrid pe 48 de volti, respectiva solutie livreaza rotilor de pe ambele punti - presupunand ca mai trebuia cumva precizat, un total sinonim cu pana la 300 de cai putere si 670 de Newton-Metri. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 5.8 secunde, dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat oferit presei.

Insotita de o nota de plata ce porneste - pe piata din Germania, de la circa 114.300 de euro, aceeasi aroma cunoscuta sub indicativul BMW 740d xDrive se mai poate lauda si cu un consum mediu de carburant de 6.1 - 6.8 litri la 100 de kilometri. Cat despre continutul listei cu dotari standard, printre echipamentele disponibile fara costuri suplimentare se regasesc si farurile adaptive cu LED, si portierele cu functie Soft Close, suspensia pe aer, display-ul masiv, instalatia audio Bowers Wilkins.

BMW 740d xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze BMW 740d xDrive
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2022