BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Seria 7!

BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Seria 7!
  • BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Acesta este noul Seria 7!
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes S-Class W223, mult anticipatul G70 va fi disponibil inclusiv intr-o versiune cu propulsie suta la suta electrica - comercializata sub indicativul i7.

Deconspirat de doua imagini scapate recent - la inceputul acestei saptamani, pe internet, noul BMW Seria 7 a renuntat, in cursul dupa-amiezii zilei de miercuri, 20 aprilie, la toate secretele sale de ordin tehnic si, de asemenea, estetic. Asteptat sa ajunga pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul lunilor urmatoare, inainte de finalul anului curent, daca mai trebuia cumva precizat, mult anticipatul G70 va starni nenumarate controverse din pricina design-ului partii frontale.

Inspirat de proaspat relansatul X7, rivalul actualului Mercedes S-Class W223 iese numaidecat in evidenta prin farurile duble - cu luminile de zi pozitionate deasupra unitatilor pentru faza scurta si faza lunga, insa nici grila de dimensiuni generoase a radiatorului nu va trece intocmai neobservata; ba dimpotriva, am putea spune.

BMW Seria 7 - Galerie foto

BMW Seria 7 - Galerie foto

BMW Seria 7 - Galerie foto

Meniul specific departamentului exterior continua cu jantele din aliaj de pana la 22 de inch - dupa cate se mentioneaza in comunicatul de presa, si blocurile optice posterioare inguste, in timp ce reteta caracteristica interiorului cuprinde inclusiv un display de 31.3 inch montat la nivelul plafonului. Amatorii de ecrane vor descoperi doua astfel de dispozitive - de aceasta data cu diagonala de doar 5.5 inch fiecare, si in portierele spate, ele oferind un acces facil la diferite functii si dotari, aparent.

Noul BMW Seria 7 a mai pregatit, printre altele, si o plansa de bord minimalista, cu instrumente digitale si comenzi tactile, tapiterie din piele Merino si lana casmir, dar si lumini ambientale cu adevarat unice, scaune fata atent sculptate, instalatie audio cu 36 de difuzoare si 1.965 W de la Bowers & Wilkins, afisaj pe parbriz s.a.m.d.

Acompaniat de o lungime de aproape, mult anticipatul G70 va fi disponibil pe piata din Europa - initial, exclusiv intr-o varianta cu suta la suta electrica. Comercializata sub indicativul i7 - dupa cum spuneam in randurile de mai sus, si proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes EQS, aceasta beneficiaza de doua motoare electrice si o putere maxima de 544 de cai, insotite de o baterie cu o capacitate neta de 101.7 kWh pentru o autonomie de pana la 625 de kilometri.

Ulterior - incepand din 2023, clientii de pe Batranul Continent vor avea la dispozitie si un benzinar I6 de trei litri ce dezvolta, datorita tehnologiei plug-in hybrid, fie 490, fie 571 CP, pe cand iubitorii de diesel-uri fi intampinati de o unitate cu sase cilindri, capacitate de 2.993 cmc, tehnologie MHEV pe 48 de volti si 300 de cai putere.

BMW Seria 7 - Galerie foto

BMW Seria 7 - Galerie foto

BMW Seria 7 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (268) Poze BMW Seria 7 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2022